Prensa
Notas de prensa

AEBALL apropa el Mobile World Congress 2021 a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat


AEBALL consolida la seva participaci al Mobile World Congress amb la seva assistncia a l'edici de 2021 i dona protagonisme a les empreses de L'Hospitalet i Baix Llobregat, facilitant la creaci de sinergies i l'impuls a la digitalitzaci i la indstria 4.0 que ofereix aquest esdeveniment internacional.

AEBALL ha facilitat laccs a invitacions a les seves empreses associades, de la m del Mobile World Capital, i el dimarts 29 de juny va organitzar una visita a lstand daquesta organitzaci, per tal de que les empreses coneguin les darreres aplicacions de la tecnologia 5G i els principals projectes de la fundaci dirigida per Carles Grau.

Lobjectiu de la presentaci va ser ajudar a les empreses a prioritzar quan adaptar la tecnologia a les necessitats del seu negoci, per estar per davant dels seus competidors. A ms, les empreses van poder veure quines innovacions estan ja sent testades al mercat, identificar tendncies dels usuaris i preferncies dels consumidors, per poder valorar com i quan invertir els seus recursos amb un pla dacci concret.

Segons M. Rosa Fiol, Directora General i Vicepresidenta d'AEBALL, "El MWC s un dels esdeveniments crucials del nostre territori i una oportunitat nica per a les nostres empreses de conixer els ltims avanos tecnolgics i poder establir collaboracions amb provedors del sector, per tamb posar en valor la feina que realitzen durant tot l'any i els serveis que poden oferir".

Aquesta edici del MWC va explorar com la Intelligncia artificial, 5G, Big Data i IoT configuraran el futur i continuaran transformant vides. "s hora de tornar a connectar, reconstruir i reimaginar un mn ms connectat", afirmen des de l'organitzaci.

El MWC 2021 va incloure speakers internacionals, expositors d'avantguarda, la celebraci del 4YFN per a les start-ups, i la Cimera Diversity4Tech, entre d'altres. La fira es va adaptar a la situaci actual provocada per la COVID-19, oferint un format hbrid i incloent totes les mesures de seguretat i higiene decretades per les autoritats sanitries.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Fecha: 30/06/2021
AEBALL apropa el Mobile World Congress 2021 a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona