Prensa
Notas de prensa

AEBALL i Foment presenten solucions per augmentar la productivitat i l’eficiència gràcies a la indústria 4.0


L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) juntament amb UPMBALL i Metyis, i amb la col·laboració de CEAM i UPM, a més d'altres entitats, realitzarà el proper 7 de novembre a la seu de Foment del Treball, de 9:30 a 11:00 hores, la jornada: Augmenta la productivitat amb les tecnologies de la Indústria 4.0. amb l’objetiu de que les empreses interessades puguin descobrir com aplicar les tecnologies a la seva organització.

La Indústria 4.0, anomenada la quarta Revolució Industrial, està encaminada cap a una nova manera de produir mitjançant tecnologies i solucions enfocades a la interconnectivitat i l'automatització. Gràcies a la transformació digital de la indústria i l'adopció de tecnologies avançades moltes empreses estan millorant la seva eficiència, la seva productivitat i la qualitat en la producció.

La sessió començarà amb la benvinguda a càrrec d'Ana M. Sanchez, Presidenta de la Comissió de Societat Digital de Foment del Treball i de Neus Olea, Responsable del Departament Tècnic i Relacions Externes d'AEBALL/UPMBALL.

A la jornada, s'analitzaran temes com: digitalització de processos, gestió empresarial (ERP, CRM, RPA), optimització de la producció (MES, sensòrica), automatització intel·ligent, robòtica col·laborativa i mòbil, optimització de la cadena de subministrament (WMS, TMS...), IoT, Digital Twins, Intel·ligència Artificial, seguretat de les persones, eCommerce... I es donaran a conèixer diferents casos reals d’empreses que han implantat amb èxit tecnologies 4.0 per impulsar la seva productivitat. FLUIDRA, OMRON, IQS i WITRACK explicaran la seva experiència.

Els experts que participaran en aquesta primera part són: Oriol Colomer, Strategic Consulting (METYIS); Sergio Morales, Responsable de Industria 4.0 (FLUIDRA); Andrés-Amador García, Prototiping i 3D Printing (Institut Químic de Sarrià); Carlos Roncero, Robòtic Business Development (OMRON); i Javier Ferrer, Fundador (WITRACK).

Posteriorment, de la mà de Josep Centelles i Antoni Seva, Assessor Tecnològic i Responsable Tècnic de CEAM, s’explicarà el Programa Activa Industria 4.0, un programa on les empreses que hi participin podran conèixer el nivell de digitalització de la seva fàbrica i les oportunitats de millora. També podran esbrinar com integrar tecnologies avançades en els seus processos industrials, descobrir quines tecnologies cobreixen millor les seves necessitats empresarials i conèixer quines eines permetran una major eficiència en el treball de les persones: des de la producció, la cadena de subministrament fins a l'atenció al client, Administració, Recursos Humans, etc., optimitzant així els seus recursos disponibles per poder ser una indústria més àgil.

El programa compta amb places limitades i és 100% subvencionat, ja que està finançat per la Unió Europea Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació i Resiliència del Govern d'Espanya a través de l'Escola d'Organització Industrial (EOI).

Inscripcions a la jornada: AQUÍ

Més informació del Programa Activa Industria 4.0: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 31/10/2023
AEBALL i Foment presenten solucions per augmentar la productivitat i l’eficiència gràcies a la indústria 4.0
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona