Prensa
Notas de prensa

AEBALL i l'AMB creen IMPIMET, eina de fàcil accés per les PIMES, per cercar ajuts, finançament i projectes


L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) està present al Biz Barcelona durant els dies 4 i 5 d'octubre, al Recinte Montjuïc de Barcelona. Més de 150 ponents, 100 conferències, 40 workshops, 80 empreses expositores s'han donat cita a l’esdeveniment de referència per pimes, microempreses i persones treballadores autònomes que volen conèixer les últimes tendències per crear i gestionar els seus projectes empresarials.

AEBALL va estar present a l'stand D-411 de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana Barcelona (AMB) presentant els seus serveis i programes en actiu, donant així resposta a totes les persones interessades en aquests, com el Programa Activa Industria 4.0, AEBALL Emprèn o Projecta't, entre d'altres.

El passat 5 d'octubre, a la sala Workshop 2, AEBALL va presentar la nova versió de la plataforma IMPIMET a la jornada sobre suport en el finançament per a les empreses metropolitanes, presentada per Neus Olea, Responsable del Departament Tècnic i Relacions externes d'AEBALL/UPMBALL i amb la participació de Marcelo Rodríguez, Sales Manager de Fandit, que va explicar com trobar i aconseguir subvencions fàcilment amb aquesta plataforma.

L’Oficina Metropolitana d’Impuls de Projectes de PIMES, IMPIMET, presta servei a les empreses i als ajuntaments de la metròpolis de Barcelona perquè puguin trobar informació sobre els ajuts i subvencions als que poden accedir les petites i mitjanes empreses, així com trobar aliats per desenvolupar projectes.

Al nou catàleg d'ajuts i recursos es poden trobar totes les ajudes o subvencions actives per comunitat autònoma amb tota mena de detalls: import, termini, pressupost màxim, sector... A més, les persones usuàries poden aplicar filtres per perfilar i concretar el tipus de cerca segons les seves necessitats.

IMPIMET pretén facilitar la dificultat que es dóna a vegades per trobar ajuts vigents per posar en marxa un projecte, o per detectar si una PIME en pot ser beneficiària. Per aquest motiu, IMPIMET facilita informació de les subvencions disponibles segons l’àmbit del projecte. Aquests poden ser, per exemple, sostenibilitat i eficiència energètica, digitalització, innovació, transformació industrial, modernització de processos i adaptació a tendències de futur o cooperació empresarial, entre d’altres.

Els impulsors d’IMPIMET

AEBALL i UPMBALL són l’Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, i agrupen més de 3.800 empreses, la gran majoria PIMES. Per la seva part, l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB dona resposta a les necessitats econòmiques i d'ocupació comunes al territori metropolità posant el focus en el foment de la innovació i la reindustrialització, la internacionalització i la promoció i captació de les inversions, a més d'impulsar el mercat de treball dels municipis i donar suport als serveis locals de promoció econòmica.

Més informació: www.impimet.com

#AeballEmpresesCreantValor

Fecha: 06/10/2023
AEBALL i l'AMB creen IMPIMET, eina de fàcil accés per les PIMES, per cercar ajuts, finançament i projectes
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona