Prensa
Notas de prensa

Augmenta un 26,5% el nombre d’alumnes participants a la formació subvencionada organitzada per AEBALL durant el primer semestre de 2023


AEBALL comença setembre amb nous cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya per a millorar i ampliar la formació de les persones treballadores de L'Hospitalet i el Baix Llobregat en diferents àmbits. Els cursos estan dirigits a persones actiu (règim general i autònoms), de qualsevol sector, amb places per a persones en situació de desocupació.

Després d'un primer semestre en el qual la patronal ha augmentat un 26,5% el nombre d'alumnes i incrementat un 17,6% la seva oferta formativa subvencionada respecte al mateix període de l'any anterior, i en el qual s'han impartit més de 3.000 hores de formació, 60 cursos subvencionats i s'han comptabilitzat 845 alumnes, els continguts professionalitzadors de la nova programació estan focalitzats en les àrees d'habilitats de gestió, tècnica-indústria, operació de maquinària-PRL, idiomes i comerç.

L'entitat continua apostant per la formació del sector metal·lúrgic, en el qual té una forta presència i incidència com UPMBALL, la patronal del sector en el territori. Per a donar resposta a les necessitats d'empreses i persones treballadores d'aquest sector s'han programat, entre altres accions, els cursos de Domòtica, Anàlisi Modal de Fallades i Efectes (AMFE); Automatització programable II i Electricitat industrial.

D'altra banda, segons M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d'AEBALL, “les empreses s'enfronten a diversos reptes tecnològics, estratègics, cap a la sostenibilitat i el talent, etc., la consecució dels quals està intrínsecament relacionada amb les competències transversals i tècniques del capital humà de cada empresa”.

Conscients d'aquesta necessitat, s'han programat accions formatives que faciliten l'adquisició d'habilitats i gestió, amb cursos com Treball en equip; Habilitats de comunicació; Control del temps i productivitat i Lideratge d'equips; entre altres.

Altres cursos que s'emmarquen en aquesta programació són els que responen a la demanda d'empreses i persones treballadores de l'àrea comercial i logística, tant els relacionats amb la seguretat i prevenció de riscos laborals com Operació de carretons Norma UNE 58451 i Operador/a de plataformes mòbils de personal (PEMP), com els dirigits als entorns digitals i d'organització com són Analítica Web i pla de màrqueting digital i Disseny de sistemes de subministrament en un entorn Lean.

La formació que ofereix AEBALL/UPMBALL respon les necessitats que plantegen les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l'entitat considera d'importància estratègica per als seus socis.

Per garantir l'impacte en l'ocupabilitat de les persones treballadores i en la competitivitat de les empreses, des d'AEBALL s'ofereix un servei d'orientació subvencionat en el marc del programa Projecta’t, promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que té per objectiu acompanyar a les persones en actiu en la millora de les seves competències per a desenvolupar el seu lloc de treball i la seva trajectòria laboral. L'entitat posa a la disposició d'aquest programa el seu coneixement sobre el teixit empresarial del territori i concretament la seva experiència en el sector metal·lúrgic.

Més informació: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 08/09/2023
Augmenta un 26,5% el nombre d’alumnes participants a la formació subvencionada organitzada per AEBALL durant el primer semestre de 2023
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona