Prensa
Notas de prensa

UPMBALL, nomenada entitat col·laboradora del Programa Activa Indústria 4.0 de la EOI per a la digitalització de PIMES industrials


La Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet de Llobregat i el Baix Llobregat (UPMBALL), en col·laboració amb Metyis, és entitat col·laboradora del Programa Activa Indústria 4.0 de l'Escola d'Organització Industrial (EOI) que ofereix assessorament especialitzat en transformació digital a pimes industrials de tot el territori estatal, per la qual cosa podran acollir-se filials i delegacions de fora de Catalunya.

Activa Indústria 4.0 està finançat per la Unió Europea Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació i Resiliència del Govern d'Espanya a través de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), cosa que significa que és sense cost per a la Pime i és 100% subvencionat.

Aquest programa, amb places limitades, permet a les empreses disposar d'un diagnòstic i anàlisi exhaustiva de la seva situació digital actual i comparativa amb altres empreses. També ofereix a les Pimes un Pla de Transformació digital que identifiqui els habilitadors digitals necessaris en aquest procés de transformació i estableixi el full de ruta per a la seva implantació, amb quantificació i priorització d'oportunitats de digitalització personalitzades per a ser desenvolupades i implantades per l'empresa beneficiària. L'assessorament es complementa amb tallers demostratius sobre tecnologies habilitadores.

Beneficis per a les empreses

En realitzar aquest programa, les empreses tindran accés a 50 hores de consultoria experta en digitalització de la mà d'UPMBALL i Metyis, per valor de 7.400 €. L'objectiu és que les Pimes innovin, optimitzin, redueixin costos, guanyin competitivitat i productivitat.

Les empreses podran resoldre els seus dubtes sobre els informes rebuts i els resultats obtinguts durant el servei, així com rebre orientació en els pròxims passos que han d'escometre. Així mateix, sabran identificar proveïdors i partners per al desenvolupament de les activitats del seu pla, així com establir acords i aliances de cooperació. D'altra banda, tindran les pautes necessàries per a identificar fonts de finançament concordes a les necessitats de les empreses tant públiques com privades: ajudes públiques en matèria de transformació digital i suport per a la creació de consorcis i altres models de col·laboració per a la captació de finançament.

La convocatòria està oberta des del passat 13 de juliol i romandrà oberta fins que s'esgoti el crèdit pressupostari establert en aquesta convocatòria.

Més informació i sol·licitud de participació en el programa: EOI - Programa Activa Indústria 4.0 www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 01/09/2023
UPMBALL, nomenada entitat col·laboradora del Programa Activa Indústria 4.0 de la EOI per a la digitalització de PIMES industrials
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona