Prensa
Notas de prensa

AEMES Smart agrupa ja més de 180 empreses, i es reafirma en el seu objectiu principal de consolidar l'ecosistema empresarial com actor clau per la sostenibilitat


AEMES Smart va organitzar la seva assemblea general anual, celebrada el passat 25 de maig a l'hotel Hesperia President, per exposar l'estratègia, projectes i serveis que es desenvoluparan en l'any vinent i presentar el treball realitzat i la memòria d'activitats de 2022.

En aquest sentit, el president, Josep M. Tarragó, va afirmar que l'objectiu de l'entitat “ha estat sempre impulsar la indústria i l'ecosistema empresarial, aprofitant les oportunitats de transformació que suposa el nou escenari en el qual la sostenibilitat energètica i mediambiental és un must. En 2022 hem treballat molt, amb gran èxit, per tal de situar-nos com a referents. AEMES Smart es posiciona com a entitat amb coneixement i opinió en diferents àmbits, deixant a més la seva petjada, en forma de papers, informes, articles, participació en múltiples congressos i taules rodones, fires, etc., amb temàtiques com: hidrogen verd, descarbonització, mobilitat sostenible, retrofit, energia verda, sostenibilitat, col·laboració públic-privada...”.

En la sessió es va aprovar també la incorporació de nous socis. AEMES Smart ha incrementat en un 35% el nombre de socis que tenia respecte a final de 2022.

Respecte a la Junta Directiva, l'Assemblea es van aprovar noves incorporacions i càrrecs: Jordi Gazo, CEO de PREMIUM/Floox assumeix una nova vicepresidència que se suma a la ja ostentada per M. Rosa Fiol en nom d'AEBALL/UPMBALL. Juan José Berbel, soci de METYIS, i Joan Orús, de QEV Technologies, s'incorporen com a nous vocals.

En el marc de l'assemblea, es va celebrar una sessió de networking en la qual algunes empreses amb projectes estratègics enfocats a la descarbonització van compartir les seves línies de treball, així com els seus reptes: Manel Guillem, responsable d'Innovació Estratègica i Desenvolupament de Negoci de Ciments Molins; Rafael Barnola, director general d'ETRA BONAL; i Joan Orús, CEO de QEV Tecnologies, líder del projecte D-HUB per a la reindustrialització de Nissan.

La mobilitat sostenible i connectada, la generació i gestió d'energia o la transformació de ciutats cap a un entorn Smart es converteixen en la base d'estratègies empresarials responsables d'èxit.

Més informació: www.aemes-smart.com

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 26/05/2023
AEMES Smart agrupa ja més de 180 empreses, i es reafirma en el seu objectiu principal de consolidar l'ecosistema empresarial com actor clau per la sostenibilitat
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona