Prensa
Notas de prensa

AEBALL fomenta la creació d’empreses amb sessions de capacitació per a persones emprenedores


AEBALL ha programat per aquest mes de maig, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, una sèrie de sessions de capacitació adreçades a facilitar d’una manera pràctica el desenvolupament de les competències relacionades amb la posada en marxa d’una idea empresarial o de negoci.

Són sessions grupals de capacitació per a persones emprenedors, 100% subvencionades, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball. Aquests tallers pràctics de 4 hores de duració, en modalitat presencial i online, compten amb una metodologia dinàmica i participativa. Aquestés formacions són: Metodologia Canvas aplicada als negocis, Tot el que hauries de saber de la figura de l’autònom, Com realitzar un Pla de Marketing efectiu per a un petit negoci, Com donar a conèixer el teu negoci, Com posar preus als meus productes o serveis, Marketing de continguts, Pla de Marketing Digital, Constituir-se coma autònom o com a societat i Estratègia de Propietat Intel·lectual: Quant valen els meus intangibles.

Aquestes sessions reforcen el seu servei d’assessorament i acompanyament a emprenedors i noves empreses, que la patronal ve realitzant des de fa anys. Està al costat tant de les noves empreses com de les ja consolidades i ofereix, a més, el servei perquè vol fomentar la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des d’AEBALL informen i assessoren per crear una empresa, fer un pla estratègic, escollir la forma jurídica més adient, així com els passos a seguir per constituir-la, i faciliten suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions. De la mateixa manera, s’ofereix suport o acompanyament en qualsevol àmbit una vegada constituïda l’empresa: internacionalització, finançament, innovació, Recursos Humans, màrqueting, formació, etc. Aquest servei, amb una primera visita presencial, es gratuït i requereix cita prèvia.

AEBALL dóna el servei als projectes des de la proximitat i el coneixement dels sectors i el món empresarial, aportant la seva experiència i prestigi. D’aquesta manera, l’entitat compleix amb la seva vocació i compromís de servei al teixit empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat. Alhora, AEBALL, complementa aquesta participació amb la seva condició de Punt PAE, integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. Aquestes accions s’emmarquen dins del Programa Emprèn Cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 21/04/2023
AEBALL fomenta la creació d’empreses amb sessions de capacitació  per a persones emprenedores
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona