Prensa
Notas de prensa

AEBALL impulsa el Club del Talent per facilitar a les empreses l’atracció, gestió i fidelització de talent


Les empreses amb un equip sòlid marquen la diferència en termes de productivitat, rendibilitat i capacitat per a competir en el mercat. El repte actual dels departaments de Recursos Humans és l'atracció, la gestió i la fidelització del talent.

Conscients d’aquest repte, AEBALL i UPMBALL han volgut donar un nou enfocament i ampliar el seu Club de Responsables de RRHH, creat al 2005, i reconvertir-lo en el Club del Talent per donar un servei personalitzat, facilitant el marc per a l'intercanvi d'idees i bones pràctiques en l'àmbit de la gestió de les persones en les empreses del territori.

Amb una imatge renovada del seu logo i una nova web, està destinat a tots aquells directius i directives d’empreses associades que estan interessats/des i involucrats/des en el desenvolupament del talent de les seves empreses. Té com a objectiu principal facilitar eines per millorar els processos de treball i donar el suport necessari per obtenir els millors resultats i assolir les fites principals en l’àrea de Recursos Humans.

El Club és un espai exclusiu per a empreses associades d’AEBALL i UPMBALL i compta principalment amb tres àrees d’activitat. La primera és l’accés a informació seleccionada específica per a la gestió dels recursos humans: actualitzacions normatives, novetats legislatives, informes sobre gestió i tendències i, com a novetat, un recull sobre les principals notícies de premsa d’aquest àmbit.

La segona àrea comprèn les activitats formatives i informatives que faciliten una actualització constant de coneixements i habilitats. AEBALL i UPMBALL ofereixen una programació continuada de seminaris, jornades i cursos de la mà de la seva xarxa de col·laboradors i col·laboradores experts/es de reconegut prestigi.

Per últim, però no menys important, és l’ampli ventall d’acords i avantatges per a les empreses associades als que també poden accedir les persones que hi treballen. Des de la nova web del Club del Talent es pot accedir a tota aquesta informació i recursos.

“La formació en totes aquelles matèries que ens afecten, la informació a través de jornades de treball i la reciprocitat compartint l’experiència i vivències de les empreses mitjançant trobades on poder intercanviar idees i solucions, són la millor forma d’assolir els objectius desitjats” argumenta M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d’AEBALL i UPMBALL.

#AeballEmpresesCreantValor

Més informació: www.aeball.com

Fecha: 22/03/2023
AEBALL impulsa el Club del Talent per facilitar a les empreses l’atracció, gestió i fidelització de talent
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona