Prensa
Notas de prensa

AEBALL inaugura les trobades #PartnersTime amb la visita al DroneLab de la UPC, al Parc Mediterrani de la Tecnologia


Per AEBALL/UPMBALL s realment important impulsar la cooperaci empresarial, per aix va organitzar el passat 22 de febrer seu primer #PartnersTime (trobades peridiques de socis perqu puguin conixer, interactuar i collaborar amb altres organitzacions) visitant el DroneLab de la UPC, al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT).

Elisabeth Jord, directora d'estratgia i Innovaci del PMT, va donar la benvinguda juntament amb Neus Olea, responsable del departament tcnic dAEBALL/UPMBALL. Per la seva part, Enric Pastor, cap del grup de recerca ICARUS - Intelligent Communications and Avionics for Robust Unmanned Aerial Systems, va presentar la ponncia Aplicacions dels drons a les empreses, per tal de donar a conixer les seves capacitats i potencialitats.

Pastor va confirmar que els drons han vingut per a quedar-se. Bona prova daix s la seva utilitzaci en diferents sectors: industrial, equips de seguretat, esports, comunicaci, filmacions audiovisuals... fins per bodes!. El cap del grup de recerca ICARUS tamb va matisar que les noves normatives de trnsit aeri faran que en els prxims anys hi hagin canvis permanents en el seu s.

Les persones assistents van veure de primera m les funcionalitats del DroneLab per a la recerca i desenvolupament d'iniciatives relacionades amb els drons. I ms enll de la prpia infraestructura, nica de les seves caracterstiques a tot l'estat, tamb es van comentar les possibilitats que, amb el coneixement i tecnologia que desenvolupa la UPC en aquest mbit, poden aportar al teixit empresarial. Al finalitzar la jornada, es va realitzar una demo de vol al DroneLab.

Les trobades que es realitzaran en el marc de lactivitat #PartnersTime es faran tant a la seu d'AEBALL, com a la seu de les empreses o llocs dinters que es visitaran, com ha estat el cas del DroneLab. Aix, amb #PartnersTime, des dAEBALL/UPMBALL es vol crear un espai collaboratiu i un punt de trobada de referncia, per a totes les empreses de LHospitalet i Baix Llobregat que vulguin establir noves relacions i sinergies al territori.

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 24/02/2023
AEBALL inaugura les trobades #PartnersTime amb la visita al DroneLab de la UPC, al Parc Mediterrani de la Tecnologia
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona