Prensa
Notas de prensa

AEBALL posa en marxa #PartnersTime, trobades periòdiques al territori per facilitar la cooperació empresarial


Per a l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL i UPMBALL) és molt important impulsar les relacions entre les empreses, per això inicia aquest 2023 amb una nova activitat per als seus socis anomenada #PartnersTime, una trobada periòdica perquè es puguin conèixer, interactuar i col·laborar amb altres empreses i entitats del territori.

Per a AEBALL/UPMBALL és realment important impulsar la cooperació empresarial i fomentar les col·laboracions, aliances i relacions comercials. I amb aquestes trobades, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades per altres empreses que, a la vegada, poden necessitar partners. Per tant, es generaran noves sinergies per tal que els socis puguin impulsar els seus projectes i millorar la competitivitat de les seves empreses.

Amb aquesta iniciativa, la patronal vol ajudar als seus socis a captar nous clients per tal de generar oportunitats de negoci i/o potenciar els contactes. En definitiva, es tracta de promoure un espai per fer negocis i noves relacions comercials i sinèrgies. Es pretén impulsar projectes entre els diferents agents de l'entorn i així incrementar la competitivitat del territori. Així, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades.

Les trobades que es realitzaran en el marc de l’activitat #PartnersTime es faran tant a la seu d'AEBALL, com a la seu de les empreses o llocs d’interès que es visitaran. La primera activitat, prevista per al 22 de febrer, serà una Visita al DroneLab de la UPC per descobrir aplicacions de drons per a les empreses. Els assistents podran veure de primera mà les capacitats i potencialitats per a la recerca i desenvolupament d'iniciatives relacionades amb els drons. I més enllà de la pròpia infraestructura, única de les seves característiques a tot l'estat, també es comentaran les possibilitats que, amb el coneixement i tecnologia que desenvolupa la UPC en aquest àmbit, poden aportar al teixit empresarial. L’activitat culminarà amb una demo de vol al DroneLab de la UPC al Parc Mediterrani de la Tecnologia, a càrrec del grup de recerca ICARUS.

Amb #PartnersTime, des d’AEBALL/UPMBALL es vol crear un espai col·laboratiu i un punt de trobada de referència, per a totes les empreses de l’Hospitalet i Baix Llobregat que vulguin establir noves relacions i sinèrgies al territori.

INSCRIPCIONS A LA VISITA DEL DRONELAB DE LA UPC AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 10/02/2023
AEBALL posa en marxa #PartnersTime, trobades periòdiques al territori per facilitar la cooperació empresarial
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona