Prensa
Notas de prensa

AEBALL ja ha publicat més de 8.000 notícies de les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat a la seva newsletter


L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) contínua ferm en el seu propòsit de difondre l'activitat empresarial dels seus socis. Una de les eines per dur a terme aquest objectiu és el seu butlletí El Noticiero Empresarial, que es distribueix a més de 8.500 destinataris del món econòmic i empresarial, tant de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, com de Catalunya en general, així com administracions públiques, organitzacions i mitjans de comunicació.

Des del seu inici en 2010, s'han publicat més de 550 edicions amb més de 8.000 notícies sobre novetats, serveis, productes, activitats i èxits de les empreses del territori. També s'ha fet difusió a les xarxes socials promovent la visibilitat de les empreses (a Linkedin, Twitter i Facebook) i arribant a més de 3.500 seguidors directes. El propòsit és fomentar espais de relació, suport i creació de vincles amb les companyies i la comunitat. En aquests canals, es pretén reforçar el missatge comercial, millorant la notorietat dels negocis i promovent la comunicació a temps real.

AEBALL també compta amb un servei de Marketplace per activar les relacions entre empreses, que poden interactuar i col·laborar mitjançant la publicació d'ofertes i demandes. Es pretén impulsar els projectes entre els diferents agents de l'entorn i així incrementar la competitivitat del territori. Així, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades per altres empreses que, a la vegada, publiquen peticions per trobar partners. L'objectiu és reactivar col·laboracions, aliances i relacions comercials.

És important oferir a les empreses eines per difondre la seva activitat, generar noves sinèrgies, optimitzar els seus recursos disponibles i millorar la seva reputació corporativa. Per això AEBALL posa a disposició dels seus socis tots els mitjans a nivell de comunicació per donar visibilitat a les seves empreses i enfortir la riquesa del territori.

#AeballEmpresesCreantValor
Fecha: 02/12/2022
AEBALL ja ha publicat més de 8.000 notícies de les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat a la seva newsletter
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona