Prensa
Notas de prensa

AEBALL/UPMBALL fomenta la millora de les competències professionals i l’ocupabilitat de les persones treballadores del territori


AEBALL/UPMBALL es manté ferm en el seu objectiu de fomentar la millora de les competències professionals de les persones treballadores de L’Hospitalet i el Baix Llobregat a través del seu servei d'orientació laboral adreçat a persones en actiu, que hagin estat afectades per un ERTO o en situació de desocupació.

AEBALL és entitat beneficiària del Programa Mixt d’Orientació i Formació, promogut pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya, que respon a les següents necessitats: ajudar a millorar l’objectiu professional de les persones en actiu, oferir l’accés al reciclatge professional, qualificar o accedir a l’acreditació de competències professionals assolides a través de l’experiència professional i impulsar els recursos humans de l’empresa.

L'equip de psicòlogues i pedagogues d'AEBALL/UPMBALL ofereix assessorament individualitzat amb un itinerari personalitzat adaptat totalment a les necessitats de les persones usuàries. Les sessions de treball es realitzen personal o virtualment.

Des d’AEBALL afirmen que "el programa ofereix un ampli ventall de serveis ajustats als objectius de cada participant: des d’ajuda per elaborar un currículum o per preparar una entrevista de treball, fins a acompanyament en el disseny d’un itinerari formatiu professionalitzador. L'objectiu és centralitzar en un únic servei tots els recursos disponibles per ajudar a les persones treballadores a millorar la seva ocupabilitat".

És un servei totalment subvencionat i en pot fer ús qualsevol persona en actiu o en situació d’atur inscrivint-se mitjançant aquest formulari, a través del telèfon 93 337 04 50 o per correu electrònic rrhh@aeball.net.

La patronal, amb aquest servei, continua treballant per impulsar el creixement i la millora professional de l’actiu més important de les empreses: el seu capital humà.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Fecha: 09/06/2022
AEBALL/UPMBALL fomenta la millora de les competències professionals i l’ocupabilitat de les persones treballadores del territori
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona