Otros servicios
Servicios

TENS ENTRE 16 I 29 ANYS? VOLS FORMAR-TE I TREBALLAR COM MOSSO/A DE MAGATZEM, AUXILIAR D’ELECTRICITAT O PROGRAMADOR CNC? DES DEL PROGRAMA SINGULARS "ACTIVA EL TEU FUTUR" T´AJUDEM!

Des d’AEBALL, amb la col·laboració de Levelinstrukta, Fundació Gremibaix i el Centre Cultural i Esportiu Xaloc, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posem en marxa una nova edició del Programa Singulars “Activa el teu futur!” amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves.

El programa començarà el mes de gener i finalitzarà al desembre de 2024.

Què es rebrà si es participa en el programa?

- FORMACIÓ subvencionada específica
- Suport i ORIENTACIÓ LABORAL durant tota l’execució del projecte.
- Acompanyament a la INSERCIÓ: Es facilitarà l'accés a ofertes i entrevistes laborals amb empreses interessades en la contractació d'aquests perfils.

Les formacions per aquest 2024 són les següents:

- Gestió de Magatzem: La formació de 265 hores es realitzarà a Sant Joan Despí. Inclou l’obtenció del carnet de carretons elevadors, imprescindible per treballar com a Mosso/a de Magatzem.
- CP d’Electricitat - Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Muntatge de Xarxes de 260 hores que es realitzarà a Cornellà de Llobregat i inclou 80 hores de pràctiques en empreses del sector.
- CP de Programació CNC i Mecanització Industrial - Certificat de Professionalitat de nivell 2 de Mecanitzat per arrencada de ferritja, de 630 hores de formació que es realitzarà a l’Hospitalet de Llobregat i inclou 80 hores de pràctiques en empreses del sector.

Els requisits de participació són:

- Tenir entre 16 i 29 anys.
- Estar inscrit al SOC com a demanant d’ocupació (DARDO) o com a millora voluntària.
- Disponibilitat per realitzar la formació, l’orientació laboral i les activitats del programa.
- Actitud i interès en formar-se i treballar.

Un cop finalitzada la formació, les empreses podran contractar els perfils disponibles La finalitat d’aquest programa és la incorporació del/la jove en el mercat laboral. El 70% dels participants de la darrera edició finalitzada va aconseguir feina de més de 6 mesos o indefinida.

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

Per a més informació o per reservar la teva plaça contacta’ns al 93.337.04.50 o rrhh@aeball.net

PENDENT DE RESOLUCIÓ DEFINITIVA - Projecte promogut i impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE)


<< Volver  


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona