Otros servicios
Servicios

CONEIXES JOVES INTERESSATS/DES EN FORMAR-SE I TREBALLAR? ELS/LES AJUDEM DES DEL PROGRAMA SINGULARS "ACTIVA EL TEU FUTUR!"
Des d’AEBALL, amb la col·laboració de Levelinstrukta i Fundació Gremibaix i amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posem en marxa una nova edició del Programa Singulars “Activa el teu futur!” amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves. El programa començarà aquest mes de gener i finalitzarà al desembre.

Què rebràs si participes en el programa?


- FORMACIÓ subvencionada específica
- Suport i ORIENTACIÓ LABORAL durant tota l’execució del projecte.
- Acompanyament a la INSERCIÓ: Es facilitarà l'accés a ofertes i entrevistes laborals amb empreses interessades en la contractació d'aquests perfils.

Les formacions previstes per aquest 2023 són les següents:

- Gestor/a de Magatzem: La formació de 265 hores es realitzarà a Sant Joan Despí. Inclou l’obtenció del carnet de carretons elevadors, imprescindible per treballar com a Mosso/a de Magatzem.
- CP d’Electricitat - Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Muntatge de Xarxes de 260 hores que es realitzarà a Cornellà de Llobregat i inclou 80 hores de pràctiques en empreses del sector.
- CP d’Administració - Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars d’Administració de 470 hores de formació que es realitzarà a Cornellà de Llobregat i inclou 40 hores de pràctiques en empreses.

Els requisits de participació són:

- Tenir entre 16 i 29 anys.
- Alta com a demanant d'Ocupació SOC (DARDO).
- Disponibilitat per realitzar la formació, l’orientació laboral i les activitats del programa (visites a empreses i visites socials).
- Actitud i interès en formar-se i treballar.

La finalitat d’aquest Programa és la incorporació del/la jove en el mercat laboral. El 70% de participants de la darrera edició van aconseguir feina amb contractes de més de 6 mesos o indefinits!

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

Vols reservar plaça? Realitza la inscripció i envia el teu CV a rrhh@aeball.net Reserves per rigorós ordre d’inscripció

#AeballEmpresesCreantValor<< Volver  


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona