Otros servicios
Servicios

AEMES-SMART, L´ASSOCIACIÓ D´EMPRESES DE MOBILITAT, ENTORN SOSTENIBLE I SMART
QUÈ FA AEMES-Smart

AEMES-Smart, l’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart té entre els seus objectius crear un ecosistema que impulsi la innovació i la inversió mitjançant la cooperació empresarial, les aliances estratègiques i l’impuls de projectes tractors col·laboratius, així com la col·laboració publicoprivada en l’àmbit de la mobilitat i l’entorn sostenible.

Poden formar part d’AEMES-Smart totes les empreses que ofereixin productes o solucions relacionades amb la mobilitat sostenible, les infraestructures i serveis relacionats, com:

- Vehicles de mobilitat sostenible: cotxes, patinets, drons, trens, bicicletes, motos, autobusos, camions, mobilitat reduïda, etc.
- Infraestructures de càrrega i solucions per la generació i gestió de l’energia
- Solucions relacionades amb la mobilitat sostenible: software, complements, plataformes, enginyeria, tecnologia, manteniment i reparació, instal·lacions, etc.

AEMES-Smart:

- Agrupa i dona visibilitat a les empreses del nou sector de mobilitat i entorn sostenibles.
- Lobby per a la defensa i competitivitat de el sector.
- Cooperació empresarial, aliances estratègiques. Impuls de projectes tractors / col·lectius innovadors mitjançant les comissions de treball transversals. A partir de les cadenes de valor, es detecten buits i així, oportunitats.
- Col·laboració publicoprivada. En la mobilitat i entorn sostenibles el paper impulsor de les administracions públiques, les ciutats, les metròpolis i els territoris és fonamental.
- Fomentar la R + D + i i l'emprenedoria.
- Impuls i acompanyament en tot el procés de canvi i transformació de les indústries auxiliars de l'automoció i la mecanització tradicionals cap a la nova mobilitat.
- Dotar les empreses de personal qualificat, formació i reciclatge.
- Defensa dels estàndards necessaris al mercat.
- Think tank.


GRUPS DE TREBALL ACTUALS:
- La fàbrica del futur
- Les infraestructures de càrrega
- Els vehicles de mobilitat sostenible
- Les comunitats energètiques
- Hidrogen
- Smart Mobility

Més informació: aeball@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


<< Volver  


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona