Oferta de empleo
Servicios
RRHH, Trabajo y empleo
Inserta la teva notícia

AGENCIA DE COLOCACIÓN - Nº 9900000188


20/04/2022
  Oferta Referencia : 06835 Print

Actividad: CET (CENTRO ESPECIAL TRABAJO)
Población: Sant Feliu Llobregat
C.P.: 08980
Profesión: Comercial
Categoría: Venta y atención al cliente
Subcategoría: Venta y márketing telefónico
Nivel de estudios: Formación Profesional de Grado Medio
Subcategoria estudios: Comercio y Márketing
Experiencia: Al menos 1 año
Funciones: Captació i comercialització de productes/serveis de clients nous i potencials (per mitjà de trucades telefòniques, mails i visites) en tot el procés: Captació i detecció de necessitats. Càlcul de costos (amb negociació amb proveïdors) i preu final. Redacció i enviament de proposta. Seguiment, negociació i tancament. Enquestes de satisfacció. Realitzar tasques administratives associades a la comercialització: omplir registres de control ISO, CRM, gestió de nous contractes, etc. Suport a la realització de campanyes i fires puntuals. Realitzar altres accions concretes de suport al Dept. Comercial.
Salario mínimo: 18000 €
Salario máximo: 21000 €
Comissiones/Incentivos: variable
Tipo de contrato: Indefinido
Horario: 08:00-16:30 (30' descans)
Requisitos mínimos: Titulació mínima necessària: estudis de grau mig. Coneixements específics: venta comercial / gestió administrativa relacionada. Informàtica: domini de l’Office en entorn Windows / TIC en general / Preferible CRM. Idiomes: bilingüe català i castellà. Experiència: En accions comercials a lloc similar o B2B. Altres: Carnet de conduir.
Requisitos deseados: Habilitats Professionals: Responsabilitat, organització i mètode/ordre, resolució d’incidències, autonomia i iniciativa, atenció al detall, rapidesa i capacitat de treball, flexibilitat i capacitat de multitasques. Habilitats interpersonals: Molt bona comunicació (facilitat de paraula i redacció), de fàcil accés, empatia, assertivitat, negociació i treball en equip.
Observaciones:
 
Inscríbete<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona