NOVEDADES
NOVEDADES

El Fòrum Empresarial del Llobregat celebra el seu 15è aniversari i presenta el programa d’activitats 2024 a la propera Trobada en Profunditat sobre Geopolítica


Més de 7.000 persones han participat en els diversos actes organitzats pel Fòrum Empresarial del Llobregat des de que, al setembre de 2008, es va inaugurar com a iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL). Així, els seus 15 anys de trajectòria el consoliden com agent propulsor de l'activitat empresarial i el desenvolupament econòmic de la zona del Llobregat.

Al llarg d'aquests 15 anys s'han realitzat 85 Desdejunis, 52 actes empresarials i 60 informes econòmics trimestrals de L'Hospitalet i el Baix Llobregat. En aquest sentit, el FEm Llobregat ha actuat com a observatori dels canvis socials i econòmics, organitzant conferències, debats, jornades i taules rodones sobre aspectes de la realitat socioeconòmica que afecten directament al territori i a la seva competitivitat, amb ponents referencials de diferents àmbits d’activitat, per propiciar trobades, creació i divulgació d’opinió empresarial.

S’han promogut també activitats culturals i lúdiques per potenciar les xarxes de relacions d’empresaris/es i directius/ves, sense oblidar la vessant solidària amb l’organització de diversos actes (concerts, Nits solidàries...) per finançar, principalment, projectes d’entitats i organismes arrelats al territori.

A la seu del FEm Llobregat, que en primer lloc va ser l'Hotel Hesperia Tower i des de 2011 és l’Hotel Porta Fira Santos de L’Hospitalet de Llobregat, han assistit personalitats del món de la política, la cultura, l'empresa, la indústria, l'economia o les noves tecnologies. Com per exemple Raquel Sánchez, diputada del PSC al Congrés i anterior Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; Constantí Serrallonga, director de Fira de Barcelona; Tomàs Roy, Director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya; Maria Eugènia Gay, tinenta d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i anterior delegada del Govern a Catalunya; Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat; Carles Puig de Travy, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya o Roger Torrent, Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, entre d'altres.

Santiago Ballesté, president del Fòrum Empresarial del Llobregat, ha comentat que "aquests 15 anys d'activitat han fomentat l’hàbit de nuclear el sector empresarial d’aquesta àrea d’influència, i enfortit els mecanismes de participació social i empresarial a favor de la dinàmica socioeconòmica i cultural del territori".

El Fòrum Empresarial del Llobregat celebra el seu aniversari el dimecres 29 de novembre, amb la Trobada en Profunditat amb panell d’experts: Assegurar el futur: una visió global i una visió territorial per tractar de manera monogràfica, des de diferents perspectives, la geopolítica global i territorial de la mà de Marcos Urarte, enginyer industrial, consultor estratègic i organitzacional, director general de Pharos, geoestratega i un dels majors futuristes d’Espanya segons la revista Forbes. Participarà també Héctor Santcovsky, llicenciat en filosofia, sociòleg i politòleg, ha estat director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), professor en màsters en temes de gestió pública, planificació estratègica i desenvolupament local.

En el marc de l’esdeveniment, el Fòrum presentarà també el programa d’activitats pel 1r trimestre de 2024 amb Desdejunis amb José Bayón, CEO d'Enisa al gener, Lourdes Borrell, Alcaldessa de Sant Feliu i Santiago Duran, President de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes d'Espanya (ICAC), al mes de febrer.

Més informació www.femllobregat.cat

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona