NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL organitza dos sessions per presentar els seus serveis d´ocupació i formació. Assisteix!


Des d'AEBALL estem portant a terme diferents programes d’ocupació i d’autoocupació per tal d’afavorir la inserció laboral de les persones que actualment es troben en situació de desocupació. L’entitat també disposa de cursos subvencionats de diferents àrees, Servei de Borsa de Treball i Servei d’assessorament d’acreditació de competències professionals, per això s’han programat dues sessions informatives per tal donar a conèixer aquests programes i serveis, i explicar-vos la forma de participar-hi.

S’ha programat una sessió informativa presencial dirigida a persones de més de 30 anys i un altra sessió en format online dirigida a persones menors de 30 anys. A cadascuna d’elles s’explicaran els programes específics que tenim per els col·lectius assistents.

Sessió d’Ocupació per a majors de 30 anys

23/11/2023 - 10.30 hores
Av. Fabregada, 93, Esc. D 1r 3a L'Hospitalet

PROGRAMA

10:30 h. Benvinguda i inici de la sessió

-Servei de Borsa de Treball
-Servei de Formació
-Servei d’acreditació de competències *
-Servei d’acompanyament a emprenedors/res *
-Programa d’Ocupació: Programa 30 PLUS *

11:10 h. Precs i preguntes

11:30 h. Fi de la sessió

INSCRIPCIÓ: AQUÍ

Sessió d’Ocupació per a menors de 30 anys

23/11/2023 - 15.30 hores
Virtual (Zoom)

PROGRAMA

15:30 h. Benvinguda i inici de la sessió

-Servei de Borsa de Treball
-Servei de Formació
-Servei d’acompanyament a emprenedors/res
-Programa d’Ocupació: ACTIVA EL TEU FUTUR! *

16:10 h. Precs i preguntes

16:30 h. Fi de la sessió

INSCRIPCIÓ: AQUÍ

PONENTS:

Montse Calvet, Adjunta a Direcció i Responsable del Departament de Formació i de Programes de Formació i Ocupació d’AEBALL/UPMBALL.
Virginia Santolaria, Responsable de RRHH i de Projectes d’Ocupació i Emprenedoria d’AEBALL/UPMBALL.
Les places són limitades i es donaran per rigorós ordre d’inscripció

Informació dels Programes:

* El “Programa 30 Plus” afavoreix la inserció laboral de persones majors de 30 anys en situació d’atur, mitjançant experiència laboral durant 6 o 9 mesos, acompanyada de formació i tutorització. Els requisits mínims dels participants del Programa 30 Plus són: Persones en situació d'atur a partir de 30 anys i inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació, es prioritza la participació de persones més grans de 45 anys i a les persones en situació de desocupació de llarga durada.

* El Programa Singulars “Activa el teu futur!”, te com a objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves d'entre 18 a 29 anys. El Programa compta amb Formació específica + Orientació laboral + Acompanyament a la Inserció. La formació pot ser d’ Electricitat (260 hores), de Gestor de Magatzem (265 hores) o de Programació CNC i Mecanització (620 hores).

* El “Programa de foment de l’emprenedoria”, que també s’explicarà a la sessió, està dirigit a qualsevol persona interessada en posar en marxa una idea de negoci.

* Servei d’assessorament d’acreditació de competències professionals, per tal d’aconseguir una acreditació oficial mitjançant la demostració d’allò que la persona és capaç de fer, a partir de la seva experiència professional o la seva formació no reconeguda oficialment.

Les places són limitades i es donaran per rigorós ordre d’inscripció

Més informació: rrhh@aeball.net / 93 337 04 50

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona