NOVEDADES
NOVEDADES

Coneix els requisits legals, els canvis, i l’evolució de la legislació d’Igualtat a la propera jornada d’AEBALL


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, i dins del Cicle de jornades d'Igualtat a l'empresa, s'ha organitzat la jornada Igualtat. Com evitar requeriments, seguiments i inspeccions, que es celebrarà el proper 17 d'octubre en format online.

La igualtat d’oportunitats entre dones i homes ha anant evolucionant, i és des de l’any 2007 d’obligat compliment per totes les empreses. Ja hi ha empreses signant el tercer i el quart pla d’igualtat i d’altres que encara s’han de posar amb la diagnosi, però la realitat es que les diferents legislacions vigents, aprovades, els darrers anys han anant imposant noves obligacions i responsabilitats. Conèixer quines són les responsabilitats, obligacions i oportunitats que tenim si fem una correcta aplicació de la igualtat ens ajudarà a ser empreses més compromeses i competitives.

A la sessió es farà un repàs als requisits legals, canvis, i evolució de la legislació. També s'estudiarà com registrar el pla i evitar els requeriments, com actuar davant una inspecció, com es fan els informes de seguiment i com preparem la nostra organització per obtenir el Distintiu d'Igualtat a l'Empresa (DIE).

L'experta que impartirà la sessió és Paula Mattio, consultora en Igualtat i Diversitat, Conciliació, Prevenció d'assetjament a MEHRS.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Més informació i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona