NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES Smart organitza la seva 2a Jornada sobre Mobilitat sostenible i Empresa


Des de l'Associaci dEmpreses de Mobilitat i Entorn Sostenible i Smart (AEMES-Smart) i lrea Metropolitana de Barcelona (AMB) s'ha organitzat la 2a Jornada del Cicle Mobilitat Sostenible i Empresa: Innovaci en Mobilitat Sostenible i collaboraci publicoprivada. L'acte es far el proper 18 d'octubre a l'Hotel Porta Fira, de 9.30 a 12.00 hores.

El Cicle Mobilitat Sostenible i Empresa t com a objectius determinar els reptes de la mobilitat sostenible i descarbonitzada i donar visibilitat a les oportunitats de les nostres empreses. En aquesta 2a Jornada revisarem les frmules de collaboraci publicoprivada i la importncia que tenen en els projectes de mobilitat sostenible, de les lnies d'ajudes europees i d'altres recursos que ens permetin desenvolupar i testejar solucions innovadores.

S'adrea als ens pblics que promouen la mobilitat sostenible (ciutats, administracions locals i supralocals, etc.), a les empreses que poden oferir solucions, i a tots els agents que formen part de l'ecosistema i estan interessats a contribuir a la innovaci en mobilitat.

La benvinguda i presentaci ser per part de Carlos Cordn, Vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB; Jordi Gazo, Vicepresident d'AEMES Smart; amb representaci de lAjuntament LHospitalet de Llobregat.

Es realitzaran les sessions: Experincies innovadores a Mobilitat Sostenible. El cas de lrea metropolitana de Barcelona participar Joan M. Bigas, Director de Mobilitat i Transport de lAMB, i Els projectes europeus com a oportunitat per desenvolupar projectes d'innovaci publicoprivada en mobilitat sostenible amb Josep Laborda, CEO&Managing partner a Factual; Riansares Lpez, Consultora Snior a OPTIMA - Oficina Pblica per la Transformaci de les Indstries de la Mobilitat i Automoci; i Xavier Izquierdo, Founding Member 360 SmartMinds l president a Know Urban Net.

Desprs del caf networking, es realitzar la taula rodona Experincies i reptes de projectes collaboratius de Mobilitat Sostenible amb Neus Olea, Directora d'AEMES Smart i Carles Conill, Director de Serveis de Mobilitat Sostenible d'AMB com a moderadors. El grup d'experts que participaran sn: Xavier Patn, Gerent de Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans a l'Ajuntament de Barcelona; Llus Traveria, Cap de Servei de Projectes Estratgics de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat; Jordi Dez, Director General de Saba Aparcaments
Xavier Serra, CEO a ECLIPSE Partners; Eduard Castaeda, Chief Innovation Officer de Wallbox; i Aleix Anducas, Business Manager de Nexus Geographics.

La 2a Jornada del Cicle Mobilitat Sostenible i Empresa finalitzar amb un colloqui entre els assistents.

Ms informaci i inscripcions: https://www.aemes-smart.com/

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona