NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES Smart organitza la jornada "Descarbonització i Economia Circular al sector Químic i Farmacèutic"


L’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart) organitza amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’IREC, i la Fundació Empresa i Clima, el proper 26 de setembre, la jornada Descarbonització i economia circular al sector Químic i Farmacèutic, que es realitzarà al BCIN, Badalona Centre Internacional de Negocis de Badalona. L'acte compta amb el suport d’AEBALL/UPMBALL, FEDEQUIM i Reactivació Badalona / Ajuntament de Badalona.

L’objectiu d’aquesta jornada és abordar la situació del sector a l’actualitat, i posar sobre la taula les oportunitats i els desafiaments que suposa la transició verda per les empreses, tot presentant casos concrets d’experiències i analitzant les dificultats i els avantatges competitius que aporta la descarbonització.

Algunes de les persones expertes que participaran a la sessió són: Héctor Santcovsky, Director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB; Elvira Carles, Directora de la Fundació Empresa i Clima; Nuria del Pozo, Responsable Legal a Fundació Empresa i Clima; Joan Ramón Morante, Director General d'IREC; Mar Mulero, Regulatory Affairs Manager de Lluch Essence; Hèctor Carbonell, Director H2 i Transició Energètica - Sud d'Europa de Carburos Metálicos (Grup Air Products) i Joana Martínez Portillo, Global Environmental Líder d’Almirall. Al final de la sessió hi haurà un col·loqui i un cafè networking.

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona