NOVEDADES
NOVEDADES

El FEm Llobregat organitza un Desdejuni amb l´Excma. Sra. Raquel Sánchez, Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana


El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el divendres 7 de juliol, un Desdejuni amb la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Excma. Sra. Raquel Sánchez, que parlarà sobre la mobilitat al Baix Llobregat, així com les inversions ja aprovades i en marxa al territori.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en Dret del Treball i Seguretat Social per la Universitat Pompeu-Fabra, des de febrer de 2014 fins a juliol de 2021 va ser alcaldessa a l'Ajuntament de Gavà. Va ser vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Baix Llobregat des de 2015 fins a 2019 i vicepresidenta segona de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima fins a 2021. Ha estat també vicepresidenta institucional de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i vicepresidenta del Comitè Executiu d’Airport Regions Council des de 2019 fins a 2021.

El Fòrum es celebrarà el divendres 7 de juliol a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Inscriu-te ara! www.femllobregat.cat

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona