NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL va executar 8 programes d’èxit en les àrees d´ocupació, formació, digitalització, sostenibilitat i emprenedoria al 2022


A l'Assemblea General anual de l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), celebrada el passat 20 de juny, els socis van aprovar els comptes de l'entitat corresponents a l'exercici anterior, el de l'any 2022, el pressupost per a l'exercici en curs, el 2023, així com la Memòria d'activitats i serveis de l'exercici 2022, recentment publicada en format digital al web de l’AEBALL.

Conscient dels reptes actuals del sector empresarial, l'entitat va realitzar en 2022 una forta aposta per la formació. Una de les dades més representatives és el nombre d'hores invertit en formació: 8.092 hores (3.614 més que l’any anterior). D'aquest còmput, 3.437 hores corresponen a formació especialitzada i 4.655 hores van ser de formació transversal (habilitats, idiomes, gestió...). L’entitat va gestionar subvencions per a formació per un import de 501.267,309 € i la gestió de la bonificació per a formació per 58.347,50 €. En total, es van realitzar 218 cursos (42 més respecte a l’any anterior) en els que van participar 1.358 alumnes.

AEBALL promou i facilita la participació de les empreses en programes de diferents àmbits. Concretament, durant l’any 2022 l'entitat va liderar 8 projectes (en les àrees d'ocupació, formació, digitalització, emprenedoria i gestió) per tal de promoure la competitivitat de les empreses i generar un impacte positiu social i econòmic en el territori. Van ser els següents programes: #360graus (per ajudar a persones en situació de vulnerabilitat a millorar la seva ocupabilitat i acompanyar-los en la seva inserció laboral), Smart PAE (per potenciar l’activitat econòmica i les relacions dels polígons), Grup de Compra d’Energia (per reduir els costos energètics a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat), 30 Plus (per facilitar experiència laboral a persones majors de 30 anys, acompanyada de formació específica i tutorització), Singulars (per inserir persones menors de 30 anys al mercat laboral), Digitalitza’t (per acompanyar i assessorar a les empreses en transformació digital), Catalunya Emprèn (per acompanyar a noves persones emprenedores que desitgen impulsar el seu propi negoci) i Programes Mixtos (per millorar la ocupabilitat o acreditar competències).

A l'Assemblea General, el President de l'entitat, i la Vicepresidenta i Directora General, M. Rosa Fiol, van presentar els informes relatius a les tasques desenvolupades durant l'últim exercici i les perspectives de futur. La formació, la borsa de treball i els programes d'inserció i acompanyament continuen reforçant-se per facilitar a les empreses la transformació cap a la sostenibilitat i la digitalització, i l'accés a nous mercats i oportunitats. En aquest sentit, destaca la continuïtat amb la labor actual de la Junta Directiva, impulsant tots aquells serveis que ajudin les empreses a poder créixer i accedir a noves oportunitats, de manera sostenible, i mitjançant la digitalització, la cooperació, i assumint el repte d'acompanyar-les perquè puguin comptar amb perfils adaptats a les noves necessitats dels mercats.

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona