NOVEDADES
NOVEDADES

Vols conèixer les actualitzacions normatives en matèria de desconnexió digital? Inscriu-te a la propera jornada d´AEBALL!


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball i amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, s'ha organitzat la jornada Desconnexió digital, que es celebrarà el proper 5 de juliol en format online, per tal de descobrir les diferents normatives i regulacions que s’han anat dictant en els darrers mesos, amb afectació a les relacions laborals.

Des que es va aprovar la llei Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals que va suposar l'adaptació al dret intern espanyol del Reglament General de Protecció de Dades, es van introduir una sèrie de mesures que, no constant en una llei dirigida a regular matèries pròpies del dret laboral, tenen un impacte en les relacions laborals de màxima transcendència.

A la jornada es veura l'impacte de la llei 3/2018 en les següents matèries: negociació col·lectiva i criteri jurisprudencial (desconnexió digital, control empresarial de l'ordinador, videovigilància i geolocalització). També el dret a la intimitat i a la protecció en el marc del teletreball regulat en la Llei 10/23, del treball a distància. Per últim, mesures laborals introduïdes per la Llei 28/2022, de 21 de desembre, de foment de l'ecosistema de les empreses emergents, coneguda com a Llei de Startups.

L'experta que impartirà la sessió és Misi Borrás Cabacés, advocada.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Més informació i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona