NOVEDADES
NOVEDADES

Santiago Ballesté, reelegit president d’AEBALL


L’Assemblea General d’AEBALL va celebrar el passat 20 de juny eleccions, amb la renovació de la Junta Directiva presidida per Santiago Ballesté, i l’aprovació dels comptes corresponents a l'exercici anterior, el de l'any 2022, així com el pressupost per a l'exercici en curs, el 2023.

En l'Assemblea, el President de l'entitat, Santiago Ballesté, va afirmar que “les empreses som un exemple de com treballar sense parar per adaptar-nos cada dia a les necessitats que tenim i que ens demanda el mercat. Pensem que la col·laboració entre empreses és imprescindible per afrontar els reptes de futur, que així mateix fan necessària la col·laboració publicoprivada, en molts àmbits de l'economia”.

Ballesté, enginyer industrial superior i diplomat en ciències empresarials, és administrador i gerent de vàries empreses del sector metal·lúrgic, com Estructuras Metálicas del Baix Llobregat i d’altres no metal·lúrgiques. Forma part de la Junta Directiva des de 2012, sent soci de l’entitat des de l’any 1983, i des de 2018 presideix l’Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL i UPMBALL). Actualment és també president del C.E. L’Hospitalet.

La nova Junta Directiva d'AEBALL té la següent composició:

- President: Santiago Ballesté (Estructuras Metálicas del Baix Llobregat)
- Vicepresident 1r: Baldiri Ros (Institut Agrícola Català Sant Isidre)
- Vicepresident 2n: Marc Grau (Mecalux)
- Vicepresident 3r: M. Rosa Fiol (AEBALL/UPMBALL)
- Tresorer/Secretari: Enrique Lastra (Phira Componentes Automoción)
- Vocal: Francisco José Zapater (Metalúrgica Zaes)
- Vocal: Ricard Hernando (Tecramcel)
- Vocal: Montserrat Clotet (Promax Electrónica)
- Vocal: Josep M. Huguet (Gremi Hotels de BCN a L’Hospitalet Gispomat)
- Vocal: Jordi Priu (Manufactura Moderna de Metales)
- Vocal: Vicente Codes (Wence Inversiones)
- Vocal: Dolores Benjumea (Excavaciones y Construcciones Benjumea)
- Vocal: Vicente Iborra (Associació Professional d’Empresaris d’Electricitat, Fontaneria, Gas, Climatització i Afins del Baix Llobregat - GREMIBAIX)
- Vocal: Alfons Vilá (Armul Invest)
- Vocal: Josep Maria Tarragó (Wallbox Chargers / President d’AEMES Smart)

A l’Assemblea, es van presentar els informes relatius a les tasques desenvolupades durant el darrer exercici i les perspectives de futur. També es van destacar els serveis i projectes per promoure la digitalització i la innovació, així com els ajuts i subvencions que ha promogut AEBALL per impulsar la formació i la incorporació de talent a les empreses.

En aquesta línia, Ballesté va incidir que “en el nostre territori, L’Hospitalet i el Baix Llobregat, cada vegada se'ns coneix més i des dels organismes i institucions ens sol·liciten la col·laboració per desenvolupar projectes d'índole social i econòmica. El nostre objectiu sempre és afavorir el desenvolupament de les activitats empresarials actuals, atreure noves inversions i impulsar l'ocupació, especialment la dels col·lectius més vulnerables”.

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona