NOVEDADES
NOVEDADES

Nous reptes a la teva empresa? L´orientació professional és clau! Contacta´ns per dissenyar un pla d´actuació a mida


AEBALL continua apostant per una orientació específica, professionalitzadora, que ajudi a desenvolupar el talent de les persones en actiu i la competitivitat de les seves empreses. Per aquest motiu, ofereix el Servei d’Orientació Professional adreçat a persones en actiu, en el marc del Programa Projecta’t, promogut pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya, amb l’objectiu de conduir a les persones treballadores en la millora de les seves competències per desenvolupar el seu lloc de treball.

Si tens experiència laboral però et manca la titulació, des d'AEBALL t'informaran per acreditar les teves competéncies.

Com funciona?

- Consisteix en una orientació i acompanyament que es realitza a través del treball individual amb un itinerari personalitzat adaptat totalment a les necessitats de les persones participants.
- Les sessions de treball es poden realitzar de manera presencial o virtual.
- És un servei totalment subvencionat i que oferim a través del nostre equip d’orientadores.

AEBALL és Punt d’Informació i orientació del servei d’Acreditació de l’Agència FPCAT. Aquestes accions estan subvencionades i s’emmarquen en l’Ordre ORDRE EMT/248/2022 del programa PROJECTA'T per a l'orientació professional per a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Per a més informació: 93 337 04 50 / formacion@aeball.net

INSCRIU-TE ARA: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona