NOVEDADES
NOVEDADES

Disposes de protocols eficaços per prevenir els conflictes laborals? Vine a la propera jornada d´AEBALL!


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, s'ha organitzat la jornada Propostes per al desenvolupament de protocols de gestió de conflictes, que es celebrarà el proper 16 de maig en format online, per tal de descobrir les claus per gaudir d’un entorn laboral segur, saludable i competitiu.

Les xifres relatives als conflictes laborals no paren d’augmentar. I és que, la manca de prevenció dels riscos psicosocials, juntament amb l’increment dels trastorns com l'estrès, l’ansietat o la depressió, han afectat greument al benestar mental i emocional de les persones treballadores, transformant els climes laborals tranquils en hostils. Aturar a temps els conflictes laborals és essencial per evitar conseqüències com: baixa productivitat, augment de l’accidentalitat laboral, alta rotació de personal, desmotivació i incompliment dels objectius, així com la pèrdua de competitivitat empresarial.

Aquesta jornada mostrarà les claus per desenvolupar protocols eficaços que ajudin a prevenir i aturar qualsevol conflicte laboral que es produeixi a les empreses, com agressions físiques, agressions verbals, mobbing i assetjament laboral o sexual. La implementació de tots els coneixements que s'adquirirà assistint a la jornada ajudarà a evitar y prevenir els conflictes laborals; crear un entorn laboral més segur, més saludable i més competitiu; millorar la motivació i, conseqüentment, la productivitat laboral; augmentar la competitivitat empresarial; incrementar la capacitat de retenció del talent a l’empresa i evitar accidents laborals i les despeses associades.

Els experts que impartiran la sessió són: Xavier Pladevall, CEO d’Acció Preventiva i expert en Rendibilitat Preventiva i Fátima Jiménez, experta en Riscos Psicosocials i Empresa Saludable d’Acció Preventiva.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

Més informació i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona