NOVEDADES
NOVEDADES

Coneix les principals eines de reclutament a la propera formació d´AEBALL


Des del Club del Talent de AEBALL i UPMBALL s'ha organitzat la formació Noves tendències en selecció de personal, que es celebrarà els dies 19 i 26 de maig en la seu de l'entitat.

L'objectiu és adquirir metodologia en la tècnica d'avaluació i selecció, abastant l'anàlisi de candidats segons el lloc demandat i la comunicació final a aquests, així com a conèixer les principals eines de reclutament. La formació és experiencial. Combina casos pràctics, role playing i metodologia aplicable en el lloc de treball des del primer dia.

A les sessions es tractaran temes com: diagrama del procés, anàlisi del lloc de treball, l'entrevista bio-curricular, l'avaluació per competències, com preparar i realitzar una entrevista focalitzada, codificació i interpretació d'evidències, distorsions en l'entrevista i principals fonts de reclutament segons perfil.

Impartirà el curs l'experta Julia Cuevas, que porta vinculada més de 23 anys a l'apassionant món dels Recursos Humans i la gestió del Talent. Al llarg de la seva trajectòria ha tingut l'oportunitat de dissenyar, llançar i executar tot tipus de projectes de desenvolupament de persones en els àmbits de la selecció, la formació i la gestió del talent. Actualment és directora de Recursos Humans del Grup Tradisa a Europa.

Més informació: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona