NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL facilita a les empreses el desenvolupament de la seva imatge corporativa amb eines d´intel·ligència artificial


AEBALL continua apostant per una formació transversal i específica que ajudi a desenvolupar el talent de les persones i la competitivitat de les seves empreses. Per aquest motiu, els passats dies 21 i 28 d'abril, l'entitat va organitzar el curs pràctic Canva: disseny de material corporatiu.

En dues sessions altament inspiradores, participatives i efectives, Marta Aguiló -experta en disseny, comunicació i eines digitals- va mostrar les funcionalitats de la plataforma de disseny Canva per generar continguts corporatius com presentacions, imatges per a xarxes socials, vídeos o webs. "Les empreses han de mantenir una identitat de marca coherent i reconeixible a les comunicacions que realitzen en tots els canals, i en totes les peces i projectes creats amb Canva o altres eines d’Intel·ligència Artificial", va declarar Aguiló.

Tal com es va mostrar en la formació, ja no fa falta ser un expert per a dissenyar creativitats espectaculars. Per això, el curs es va dirigir a persones que no tenen coneixements avançats en la matèria. Així, el grup d'assistents va comprovar com, amb simples pautes, es pot gestionar apropiadament la imatge corporativa en totes les àrees de l'empresa. L'avantatge clau d'aquestes eines de disseny, segons es va explicar al curs, radica en el seu fàcil ús gràcies al seu intuïtiu administrador al qual es pot accedir gratuïtament. Gràcies a aquesta formació, les empreses assistents podran fer treballs professionals de disseny sense necessitat d'una ajuda externa, agilitzant el treball i facilitant la creació de peces cridaneres, amb una estètica atractiva i alineades al manual de marca.

Així ho va corroborar part de l'equip de Recursos Humans de FAE Francisco Albero S.A.U., format per Patricia Martínez, Mónica León i Ester Miguel. Les participants al curs van manifestar que, gràcies a aquesta formació "podrem complir l'objectiu de digitalitzar processos i millorar la comunicació interna de la nostra companyia".

Les persones que van participar en la formació van coincidir en el fet que les empreses i els seus treballadors/es han d'estar en constant evolució, incloent-hi l'àmbit de la comunicació corporativa i el disseny gràfic. AEBALL reafirma el seu objectiu d'impulsar el creixement i la competitivitat de les empreses, millorant la seva comunicació i productivitat, organitzant cursos específics:

- Curs pràctic d'Oratòria digital per a entorns virtuals (2 de juny)
- Curs pràctic d'Intel·ligència Artificial: ChatGPT i generació de continguts. Nivell avançat (16 de juny)
- Curs pràctic d'Intel·ligència Artificial: ChatGPT i generació de continguts. 3ª edició (7 i 14 de juliol)

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona