NOVEDADES
NOVEDADES

Gran expectació per conèixer les claus per captar i fidelitzar talent a la darrera jornada d´AEBALL


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, es va organitzar el passat 18 d'abril la jornada El repte de captar i fidelitzar talent, en format online. A la jornada es va parlar de persones, organització, cultura, atracció, selecció, avaluació, incorporació, integració, desenvolupament i fidelització. També es van donar pautes per a la millora continuada. L'experta que va impartir la sessió va ser Mònica Vide, consultora de selecció especialitzada en rols de Gestió de Persones i Partner de Mehrs.

Un dels principals problemes a les empreses és la rotació del personal. Això demostra que és el candidat qui tria l'empresa en la qual vol treballar. Segons Vide, per a combatre-ho s'ha apostar pel benestar emocional de les persones; fer seguiment del seu treball, preguntar per la seva situació... "Sense persones no hi ha empreses, i sense empreses no hi ha progrés" va recordar la ponent.

La capacitació i manteniment del talent ha passat de ser una estratègia a una necessitat per a les empreses. En un context basat en les estratègies digitals, la marca personal i empresarial cobra especial importància. L'objectiu de la jornada és analitzar els punts claus per atraure i captar talent, així com analitzar els beneficis de situar les persones al centre de les organitzacions, integrant les polítiques de RSC. Per tant, Un dels aspectes claus que afavoreixen mantenir una plantilla sòlida és el reconeixement de les competències i capacitats de les persones que l’integren, així com la promoció de la formació i la millora de les aptituds professionals.

#AeballEmpresesCreantValor

Més informació: www.aeball.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona