NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL aposta per la formació en Intel·ligència Artificial


AEBALL, conscient que la Intel·ligència Artificial (IA) ha vingut per quedar-se, i està canviant la nostra forma de treballar i els models de negoci, aposta fermament per la formació en aquesta matèria. Després de l’èxit de convocatòria del curs pràctic d'Intel·ligència Artificial: ChatGPT i generació de continguts, celebrat els dies 17 i 24 de març, s'ha organitzat una segona edició, que es celebrarà els dies 5 i 12 de maig.

En dues sessions altament inspiradores, participatives i efectives, Enrique San Juan, Director de Community Internet, ha mostrat com crear imatges professionals i dissenys espectaculars amb IA, com generar vídeos i presentacions virtuals, com realitzar àudios de música o veus (amb to i emocions), i com generar textos per a posts, articles i més amb ChatGPT.

A la formació, s’ha exposat que ChatGPT és un model de llenguatge d’última generació entrenat per OpenAI, que pot generar text natural d’alta qualitat en diversos idiomes. Al curs s'ha mostrat com, amb aquesta eina, les empreses poden automatitzar el procés de comunicació amb els seus clients i millorar l'eficiència i la qualitat dels seus serveis. A més, ChatGPT també pot ser utilitzat per a la generació de contingut, com la redacció de correus electrònics, notes de premsa, publicacions en xarxes socials i altres materials de màrqueting.

Ana Pérez, tècnica assessora del Centre d'Empreses Procornella i assistent a les sessions, ha afirmat que "gràcies al curs he conegut i explorat algunes aplicacions d'IA i la seva utilitat en l'àmbit professional i personal de manera pràctica i comprensible. M'ha mostrat el futur que ve i al qual haurem d'adaptar la nostra manera de treballar i relacionar-nos amb la tecnologia (l'existent i la que està per venir). Han estat dues sessions molt productives que m'han donat molt a pensar i moltes ganes de saber més. Gràcies a AEBALL i a Enrique San Juan per la bona organització i impartició!".

AEBALL aposta per la formació en Intel·ligència Artificial com una solució innovadora per a resoldre alguns dels majors desafiaments que enfronten les empreses en l'actualitat, i com una tecnologia que serà imprescindible conèixer en profunditat per poder ser competitius. Per això, coincideix amb la reflexió final de San Juan: "La Intel·ligència Artificial està experimentant un creixement i desenvolupament sense precedents en l'entorn empresarial. Els professionals capaços de comprendre els seus fonaments, conèixer les aplicacions i potenciar els seus processos amb IA tindran un avantatge competitiu significatiu en els mercats i enfront de la seva competència".

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona