NOVEDADES
NOVEDADES

Posa´t al dia de les noves actualitzacions normatives laborals. Inscriu-te a la propera jornada d´AEBALL!


Des de primers d’any, s’han anat publicant diferents actualitzacions de normatives que regulen les relacions relacions laborals. AEBALL organitza, el proper 7 de març, la jornada virtual Actualització normativa en matèria laboral. Nous processos administratius de la incapacitat temporal, incentius a la contractació, SMI... per tal de tractar, des d’un punt de vista pràctic, aquests canvis normatius.

La sessió estarà presentada per l'advocada Misi Borrás, qui explicarà la sanció penal d'incompliments laborals; la modificació de determinats aspectes de pla gestió i control dels processos per incapacitat temporal; requisits i condicions de les bonificacions i incentius a la contractació, així com la pròrroga de les mesures laborals vinculades amb el gaudi d'ajudes públiques relacionades amb el cost de l'energia. També s'analitzarà la revaloració de les pensions del sistema de la Seguretat Social i la modificació del SMI per a 2023.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva.

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona