NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES Smart organitza una jornada tècnica sobre la descarbonització dels processos productius


L'Associació d'Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart) organitza amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ACCIÓ, CEAM i AEBALL/UPMBALL, la jornada tècnica online La descarbonització dels processos productius. Obligacions legals. Experiències, reptes i oportunitats. La sessió temàtica es realitzarà el proper 15 de març de 9:00 a 11:30 hores via Zoom.

A la jornada es parlarà del marc normatiu en emisions industrials i altres i la seva evolució prevista. Com i perquè incorporar els objectius de descarbonització en l’estratègia empresarial, així com l'impacte ambiental i econòmic. Participaràn Héctor Santcovsky, Director de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmica AMB; Elvira Carles, Directora de la Fundació Empresa i Clima; i Albert Ballbé, Coordinador de Projectes a la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya. Moderarà Natàlia Ortega, Secretària General CEAM i participaran Anna Casals, Head of Innovation, CELSA; Ana Salazar López-Pedraza, Cap de la Divisió de Sostenibilitat d'AENA; i Oriol Vilaseca, Director General Vilaseca Consultors.

D'altra banda, s'exposaran línies d’ajut d’interès per a la descarbonització de les empreses per part de Pep Palà, Responsable d'Ajuts a Empreses a AEMES-Smart i Gerent a MP Consultors.

Finalment, es compartiran reptes i oportunitats per part de Neus Olea, Directora d'AEMES Smart.

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona