NOVEDADES
NOVEDADES

Vols visitar la Torre MAPFRE i assistir a la jornada "Previsió social empresarial"? Inscriu-te ara!


AEBALL/UPMBALL i el Club del Talent organitzen amb MAPFRE la jornada presencial Previsió social empresarial, que s'impartirà el proper 8 de febrer de 9.30 a 13.00 hores en format presencial a la Planta 3 de la Torre MAPFRE. A la sessió es revisarà l'actualitat d'aquestes solucions de Previsió social empresarial enfocades a fórmules de retribució flexible de cara a l'estalvi efectiu cap a la jubilació, solucions per a l'estalvi a través de l'empresa, solucions en matèria de reestructuració de plantilles i rejoveniment, novetats per a la implementació dels plans de pensions d'ocupació, i solucions globals a la recerca de l'optimització fiscal dels recursos des de Recursos Humans i Direcció financera.

Crisi econòmica, incertesa, reformis en el sistema de Pensions de la Seguretat Social... Avui dia, les empreses de qualsevol grandària i activitat s'enfronten a un entorn complicat que pot comprometre la seva viabilitat present i futura. Una planificació adequada de les seves estratègies en matèria de Recursos Humans i Previsió Social Empresarial serà imprescindible per aconseguir la solvència i continuïtat de les empreses.

L'expert que impartirà la sessió és Ángel Crespo, Subdirector de Desenvolupament de Negoci, Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Assessor Financer pel IEB, i especialista en Previsió social empresarial en MAPFRE.

També es realitzarà una visita al terrat de la TORRE MAPFRE. Així, si les condicions meteorològiques ho permeten, es podran veure l'heliport i les seves increïbles vistes a la ciutat de Barcelona; és un dels gratacels més alts d'Espanya i el primer a Catalunya.

INSCRIU-TE ARA!: AQUÍ

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona