NOVEDADES
NOVEDADES

Celebrat amb èxit el Networking d’Ocupació de persones de més de 45 anys


Des del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, en el marc del 4t congrés sobre l’ocupació de les persones de més de 45 anys en recerca activa de feina, organitzat per l’entitat ASSAT50, AEBALL va programar el passat 24 de novembre un Networking d’Ocupació per oferir un espai de trobada entre empreses amb necessitats de contractació i potencials candidats majors de 45 anys. 60 persones de més de 45 anys van realitzar més de 150 entrevistes amb 14 empreses.

Durant la benvinguda del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, Montse Calvet va participar en representació d'AEBALL.

Durant la sessió, les empreses van formar part d’un procés de selecció amb un ampli ventall candidats. Aquest procés es va fer sota l’acompanyament de l’organització, la qual va tractar de dinamitzar el procés d’una manera fresca i senzilla que va permetre a les empreses conèixer als candidats mitjançant tècniques d’avaluació i la realització d’entrevistes, així com millorar la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Les persones entrevistades tenien perfils d'àrea administrativa, atenció al client, comercial, logística, màrqueting, neteja, control d’accessos / consergeria, construcció (pintura, paleteria, auxiliar, etc.), hostaleria (cambrer/a, cuina, etc.) cambrera pisos, perfils sociosanitaris i atenció a persones, comerç, etc. Eren perfils sèniors experts en el seu àmbit i amb una ampla experiència en el món laboral.

L'objectiu de l’acte és lluitar pel valor de l'experiència i el talent i donar visibilitat a un col·lectiu que té dificultats a l’hora d’inserir-se al món laboral amb unes altes taxes d’atur.

#AeballEmpresesCreantValor


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona