NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com prevenir els conflictes laborals? Descobreix-ho a la propera jornada d´AEBALL!


Des d'AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, s'ha organitzat la jornada Com prevenir els conflictes laborals a la teva empresa, que es celebrarà el proper 23 de novembre en format online, per tal de descobrir les claus per gaudir d’un entorn laboral segur, saludable i competitiu.

Les xifres relatives als conflictes laborals no paren d’augmentar. I es que, la manca de prevenció dels riscos psicosocials, juntament amb l’increment dels trastorns com l'estrès, l’ansietat o la depressió, han afectat greument al benestar mental i emocional de les persones treballadores, transformant els climes laborals tranquils en hostils. Aturar a temps els conflictes laborals és essencial per evitar conseqüències com: baixa productivitat, augment de l’accidentalitat laboral, alta rotació de personal, desmotivació i incompliment dels objectius, així com la pèrdua de competitivitat empresarial.

Aquesta jornada mostrarà les claus per desenvolupar protocols eficaços que ajudin a prevenir i aturar qualsevol conflicte laboral que es produeixi a les empreses, com agressions físiques, agressions verbals, mobbing i assetjament laboral o sexual. La implementació de tots els coneixements que s'adquirirà assistint a la jornada ajudarà a evitar y prevenir els conflictes laborals; crear un entorn laboral més segur, més saludable i més competitiu; millorar la motivació i, conseqüentment, la productivitat laboral; augmentar la competitivitat empresarial; incrementar la capacitat de retenció del talent a l’empresa i evitar accidents laborals i les despeses associades.

Els experts que impartiran la sessió són: Xavier Pladevall, CEO d’Acció Preventiva i expert en Rendibilitat Preventiva i Fátima Jiménez, experta en Riscos Psicosocials i Empresa Saludable d’Acció Preventiva.

Aquesta jornada està emmarcada en el Cicle de Jornades sobre diàleg social i negociació col·lectiva, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Més informació i inscripcions: www.aeball.com

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona