NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i AMB presentaran la plataforma IMPIMET al Biz Barcelona


Des d'AEBALL i lrea Metropolitana de Barcelona s'ha organitzat la presentaci de la plataforma IMPIMET, per impulsar projectes de PIMES metropolitanes i facilitar-los l'accs a ajuts pblics, que es celebrar el proper 9 de novembre al Biz Barcelona a la Fira de Barcelona. Els podrs trobar a l'stand D 460 del Recinte Montjuc 1 - Pavell 1 - Nivell 0.

LOficina Metropolitana dImpuls de Projectes de PIMES, presta servei a les empreses i als ajuntaments de la metrpolis de Barcelona perqu puguin trobar informaci sobre els ajuts i subvencions als que poden accedir les petites i mitjanes empreses, aix com trobar aliats per desenvolupar projectes segons el seu mbit: sostenibilitat i eficincia energtica, digitalitzaci, innovaci, transformaci industrial, modernitzaci de processos i adaptaci a tendncies de futur o cooperaci empresarial, entre daltres.

La benvinguda institucional y presentaci dImpimet ser a crrec d'Anna Hernndez, Cap de l'Agncia de Desenvolupament Econmic de l'AMB, i de M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d'AEBALL. A ms, Toni Torredemer Palau, CEO & Co-Founder Barcelona Puffin Consulting, parlar d'ajuts per la digitalitzaci i la indstria 4.0.

#AeballEmpresesCreantValor

Inscripcions: AQU

Ms informaci: www.impimet.com

Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona