NOVEDADES
NOVEDADES

AEMES-Smart organitza la jornada "Mobilitat Sostenible i Empresa". Inscriu-te i impulsa el teu projecte!


Des de lAssociaci dEmpreses de Mobilitat i Entorn Sostenible i Smart (AEMES-Smart) i lrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el suport de Know Urban Net, l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat i AEBALL/UPMBALL, organitzem la jornada presencial Els reptes de la mobilitat sostenible. Marc jurdic, empresa, collaboraci pblico-privada i finanament. L'acte es realitzar el proper 24 d'octubre a l'Hotel Porta Fira, de 9:15 a 13:15 hores.

La jornada t com a objectius determinar els reptes de la mobilitat sostenible i descarbonitzada i donar visibilitat a les oportunitats per les nostres empreses, tot revisant el marc jurdic, les formules de collaboraci publicprivada, i les possibles lnies de finanament i ajuts per impulsar projectes. Sadrea als agents pblics que promouen la mobilitat sostenible (ciutats, administracions locals i supralocals, etc.), a les empreses que ofereixen solucions i a persones usuries.

S'analitzar el context jurdic per anar cap a un territori sostenible i descarbonitzat, tenint en compte la nova llei de mobilitat sostenible. Tamb es tractaran els mbits de collaboraci pblic-privada i oportunitats de finanament NextGenEU i Marc Estructural UE2021-2027. Aix mateix, es parlar de noves tendncies amb projectes innovadors, amb la promoci de la creaci de sandbox.

AEMES Smart s el punt de trobada de les empreses que ofereixen productes i serveis relacionats amb la Mobilitat, lEntorn Sostenible i Smart. Promouem el desenvolupament de lecosistema que impulsa la innovaci i la inversi mitjanant la cooperaci empresarial, les aliances estratgiques i limpuls de projectes tractors collaboratius, aix com la collaboraci publicoprivada.

#AeballEmpresesCreantValor

Inscripcins i ms informaci: www.aemes-smart.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona