NOVEDADES
NOVEDADES

Desdejuni del FEm Llobregat amb Maria Eugènia Gay, delegada del Govern a Catalunya


El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dimarts 25 d'octubre, un Desdejuni amb l’Excma. Sra. Maria Eugènia Gay, delegada del Govern a Catalunya, que parlarà sobre les tasques que es desenvolupen des de la Delegació del Govern tendents a facilitar l'activitat econòmica, així com les principals actuacions que desenvolupa el Govern estatal en el nostre territori, especialment les infraestructures.

Maria Eugènia Gay és advocada Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona - Abat Oliba CEU. Va ser nomenada Delegada del Govern a la Comunitat Autònoma de Catalunya al gener de 2022.

El Fòrum es celebrarà dimarts 25 d'octubre a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Inscripcions: www.femllobregat.cat

#AeballEmpresesCreantValorAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona