NOVEDADES
NOVEDADES

Aprofita les subvencions a la contractació a través del Programa 30 Plus d´AEBALL


La patronal AEBALL informa que aquest 1 d’abril finalitza el termini per poder realitzar contractacions subvencionades a través del Programa 30 Plus. L’entitat està gestionant per sisè any consecutiu aquest programa, que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys en situació d’atur.

Aquest any, en el Programa 30 Plus, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, es prioritzarà la contractació de persones majors de 45 anys i de les persones majors de 30 anys i en situació de desocupació de llarga durada, col·lectius amb una taxa d’atur més elevada i que tenen més complicat el seu retorn al mercat laboral.

AEBALL està gestionant diversos processos de selecció dins del Programa i encara disposa d'alguna plaça lliure per a empreses interessades. Des de la patronal es col·labora amb l’empresa per a la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional, així com la recerca de persones adequades segons els requisits de les empreses. La persona contractada ha de participar en una formació específica segons el lloc de treball a cobrir. Aquesta formació l’organitza també AEBALL i no té cap cost per a les empreses. A més, les persones contractades rebran una tutorització durant tot el contracte per part d’experts d’AEBALL.

Amb aquest programa, les persones rebran una formació especialitzada en el seu sector i les empreses gaudiran d’una subvenció a la contractació de 1.125,83 € / mes a jornada completa durant un període de 6 mesos. A més, la subvenció és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral.

Per part de les empreses, cada cop més, aquest tipus de programa està més valorat i demandat. És una fórmula per buscar personal i poder formar-los de forma específica, segons la tasca que portaran a terme a l’empresa.

Més informació - Tel. 93 337 04 50 E-mail: rrhh@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona