NOVEDADES
NOVEDADES

M. Rosa Fiol assumeix la Vicepresidència 2a de la Unió Patronal Metal·lúrgica de Barcelona


M. Rosa Fiol, Vicepresidenta Executiva de l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) i de la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), ha estat nomenada Vicepresidenta 2a de la Unió Patronal Metal·lúrgica de Barcelona (UPM BCN).

“Agafo amb il·lusió i responsabilitat la Vicepresidència. Per la importància del sector en nombre d’empreses, en nombre de treballadors i la contribució al PIB, el moment de gran incertesa que estem vivint, fa que haguem que treballar de valent i plegats, per poder apaivagar els efectes negatius de la invasió d’Ucraïna, així com altres efectes negatius produïts per la pandèmia que encara patim”, declara Fiol.

A més, afirma que “el metall està més unit que mai, per tal de fer sostenibles en el temps la vida de les empreses i els llocs de treball. Demano molta responsabilitat als representants sindicals, davant les diferents negociacions col·lectives que tenim obertes i també comprensió pels greus problemes que en aquests moments pateixen les empreses. Crec que un gran futur ens espera amb la transformació digital i la transició energètica, acompanyada d’esforç, treball i inversió”.

Unió Patronal Metal·lúrgica va ser constituïda l’any 1977. És l’organització patronal de les empreses, les entitats territorials i les entitats sectorials de la indústria i dels serveis del metall de la província de Barcelona. El gran volum d’empreses del sector ubicades a la província fa que la UPM sigui la patronal regional del metall més important del sud d’Europa i lideri el conjunt de l’activitat a Catalunya. Directa i indirectament a través de les entitats associades agrupa i representa unes 18.500 empreses, que ocupen un total de prop de 250.000 treballadors, la qual cosa converteix UPM en un interlocutor imprescindible en el món empresarial i en el representant més important del metall.

M. Rosa Fiol Fernández té estudis d’Empresarials per la Universitat de Barcelona. PDD per l’IESE, Universitat de Navarra. Postgrau en Direcció d’Entitats Sense Ànim de Lucre (ESALs) per la Universitat de Barcelona. Compta amb més de 15 anys de responsabilitats en empreses familiars i diversos projectes empresarials amb altres socis, principalment en el sector metal·lúrgic.

Fiol és Vicepresidenta i Directora d’AEBALL/UPMBALL, entitats de les què està al front des de 1990. També és Vicepresidenta de l'Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart (AEMES-Smart), Directora del Fòrum Empresarial del Llobregat i Vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER).

Així mateix, és Vicepresidenta del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona en representació de les organitzacions empresarials i Presidenta de la Comissió de Formació, membre del Consell de Direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i membre de Consells d’Administració i òrgans de govern de diferents organismes i entitats.

#TreballemPerGuanyarElFuturAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona