NOVEDADES
NOVEDADES

Servei d’Intermediació Laboral pels socis d’AEBALL


L’AEBALL porta des del seu naixement el servei de Borsa de Treball a les seves empreses associades, al ser l’Agència de Col·locació autoritzada pel Servicio Público de Empleo Estatal. L’entitat ofereix a les empreses assessorament i recolzament en tot el procés de selecció, des de la definició del perfil fins a la cerca de candidats.

El servei que AEBALL ofereix a les empreses consisteix en:

- Assessoria i atenció de consultes. Assessoria i atenció de consultes de les empreses. Acompanyament a les empreses per realitzar una descripció completa de l'oferta de treball i trobar els candidats adients.
- Publicació de forma gratuïta de les ofertes de treball al nostre portal web: Inserir una oferta
- Realització de la cerca de candidats segons el requisits demanats per les empreses.
- Per a les empreses que busquin un perfil de becari, se'ls realitza una recerca de Centres de Formació Professional i/o universitats amb els quals es poden fer un conveni de pràctiques. També realitzem la recerca de candidats entre col·lectius en risc d'exclusió, gràcies als diferents projectes en què participem amb entitats socials amb les quals col·laborem activament.
- S’ofereixen serveis específics per a la selecció, com a proves psicotècniques, entrevistes o recerca i selecció de perfils específics, així com contactes amb ETT’s, gràcies a la col·laboració amb empreses especialitzades
- Servei de Publicació d'ofertes a altres portals generalistes a preus especials.
- Ajuts a la contractació: Programa 30 Plus

AEBALL ofereix un servei de Borsa de Treball i d’Intermediació Laboral a totes les persones que s’adrecen a l’entitat sota els principis d’igualtat d’oportunitats, no-discriminació, transparència, gratuïtat, efectivitat i qualitat. A més l’entitat treballa en diferents projectes de forma continuada al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, per tal d’ajudar i orientar a diferents col·lectius que es troben amb situació d’atur.

També cal destacar que pertany a a la Xarxa de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, per tal d’ajudar i donar impuls i promoció a emprenedors, empreses i autònoms al llarg de tot el seu procés de creació, creixement i èxit dels projectes.

Per a més informació, contacta amb la Virginia Santolaria al 93 337 04 50 o a l'email virginia@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFuturAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona