NOVEDADES
NOVEDADES

Gestiona la sostenibilitat de la teva empresa i coneix les eines i metodologies disponibles a un nou eWorkshop


El prxim 21 de setembre, AEBALL, en collaboraci amb B Lab Spain, organitzaci sense nim de lucre dedicada a utilitzar el poder dels negocis com a fora per al b, organitza l'eWorkshop Gestionar la sostenibilitat de les empreses per tractar aquest actiu des duna perspectiva de competitivitat empresarial, les seves tendncies i les vies per afavorir la sostenibilitat en la gesti de les empreses.

A la sessi virtual es detallar qu significa ser sostenible, quines tendncies del mercat i del context afavoreixen la gesti de la sostenibilitat, a quines rees afecta dins de les empreses, les eines i metodologies disponibles i els beneficis que aporta.

Tamb es comptar amb el testimoni d'una empresa sostenible, amb experincia amb les eines de B corp i que compartir els aprenentatges i les oportunitats de la gesti de la sostenibilitat.

Leworkshop comptar amb lexpert Pablo Snchez, cofundador i director de B Lab Spain, doctor en Administraci dEmpresas per la UPC i llicenciat en cincies econmiques per la UB; I Sofa Isasmendi, directora de Programes i Aliances a B Lab Spain. Llicenciada en Administraci per la Universitat de Buenos Aires, Argentina. Postgrau en Ambient i Desenvolupament Sostenible per la Universitat Catlica Argentina.

La jornada es realitzar a les 9:30 hores i comptar tamb amb un espai per a la reflexi dels assistents i la resoluci dels seus dubtes.

Inscripcions i ms informaci en el segent ENLLA

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera rpida i directa, a ms de poder compartir experincies i bones prctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona