NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL posa en marxa un nou servei d´Orientació Laboral i Formació adreçat a persones afectades per un ERTO, en situació d’atur o interessades en una millora professional


L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) presenta el seu nou Servei d'Orientació Laboral i Formació, dirigit a persones que han estat o continuen estant afectades per un ERTO, a persones en situació d'atur i a persones en actiu que busquin una millora professional. Amb aquest nou servei, l'entitat continua impulsant la creació de llocs de feina al territori, millorar els perfils professionals, millorar la inserció a l'empresa i generar, en definitiva, riquesa i benestar social.

D'aquesta manera, el servei compta amb orientació laboral, on es realitzen itineraris individuals d'inserció, desenvolupament i seguiment del Pla d'Acció individual, assessorament en la recerca de feina, realització i millora del CV, preparació d'entrevistes, acreditació de competències, autoocupació, etc.

També s'accedeix a formació subvencionada específica per diferents àmbits professionals: idiomes, logística, tècnica, etc. Els cursos que ofereix AEBALL comptaran amb professionals de referència en el seu sector que guiaran als alumnes en tot l'aprenentatge. Tal com s'assenyala des de l'entitat, "per a les empreses, la formació contínua dels treballadors i treballadores suposa desenvolupar l'actiu més valuós, els seus recursos humans. La formació permet l'especialització, augmenta la motivació i redueix costos".

El nou servei contempla també un acompanyament a la inserció. La persona que ho sol·liciti s'inclou a la Borsa de Treball d'AEBALL i tindrà accés als processos de selecció realitzats des de la patronal. També podrà participar en altres accions organitzades per l'entitat, dirigides a la inserció laboral, com networkings d'ocupació, entre d'altres.

D'igual manera, es porta a terme un acompanyament a l'autocupació, facilitant l'accés als serveis subvencionats de la Xarxa Catalunya Emprèn: pla d'empresa, alta al règim d'autònoms, etc.

Totes aquestes accions estan subvencionades i s’emmarquen en l’Ordre TSF/86/2021 dels Programes mixtos d'orientació i formació professional per a l'ocupació adreçats prioritàriament a persones treballadores en ERTO, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Per poder participar en el Servei d'Orientació Laboral i Formació han d'omplir el següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

AEBALL és Agència de Col·locació autoritzada núm. 9900000188 pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). Gràcies al servei de la seva Borsa de Treball, l'entitat assessora i informa a les seves empreses associades en la selecció de personal i realitza la recerca i el filtratge de candidats per a les ofertes laborals. També s’encarrega de realitzar la recerca de treballadors i de personal en pràctiques, dins i fora de la Borsa de Treball, gràcies als acords de col·laboració que tenen amb diferents entitats socials, amb centres de formació professional i universitats.

Més informació sobre el nou Servei d'Orientació Laboral i Formació en el següent ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona