NOVEDADES
NOVEDADES

Vols conèixer les novetats sobre contractació i les formes de subcontractació?


El pròxim dijous 22 de juliol, AEBALL - de la mà de Foment del Treball - organitza la jornada virtual "L'entrada de les persones a les empreses" per tractar els aspectes més rellevants sobre l'actualització normativa sobre la contractació i les diferents formes de subcontractació, posades a disposició i pràctiques no laborals.

A la sessió es donarà a conèixer l’actualització normativa sobre contractació i subcontractació, les darreres resolucions judicials i es tractaran també diversos aspectes tècnics d’interès per a les empreses.

La jornada comptarà amb l’experta Misi Borràs, sòcia advocada de Garrigues, firma internacional de serveis legals i fiscals que assessora nivell local, regional i global des de tots els angles del dret dels negocis.

Inscripcions i més información en el següent: ENLLAÇ

L’acció forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, compta amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona