NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL gestiona fins al juny més ofertes de treball que a tot l´any 2020


Des de l’Agència de Col·locació de la patronal AEBALL/UPMBALL s'han gestionat fins al mes de juny de 2021 un total de 151 ofertes de treball, 20 més que a tot l'any 2020.

Aquestes xifres suposen la confirmació de que la recuperació econòmica s'està consolidant a L'Hospitalet i el Baix Llobregat, després d'una forta caiguda de l'activitat i de l'ocupació al territori a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la COVID-19.

Moltes de les empreses associades a la patronal han començat a ampliar les seves plantilles, demostrant que la recuperació del mercat de treball és constant i que s'està arribant a nivells de contractació similars als que teníem abans de la pandèmia. La mitjana de noves ofertes de treball per mes que gestiona AEBALL arriba a les 25 i segueix pujant.

D'entre els perfils laborals que actualment s'estan gestionant a la patronal destaquen els del sector metal·lúrgic: electricista, operari/ària de manteniment, delineant, torner fresador, tècnic electricista industrial,etc. però també d'altres sectors productius: auxiliar administratiu/va, tècnic/a postvenda, assistent laboral i fiscal, tècnic/a de màrqueting digital, etc.

Per tal de revertir la situació de crisi que encara s'està vivint, i consolidar encara més aquesta recuperació, facilitant l'ocupació al territori i la generació de llocs de treball, AEBALL també està portant a terme per cinquè any consecutiu el Programa 30 Plus que té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 anys en situació d’atur. D'igual manera, l'entitat participa al Programa Singulars per facilitar la contractació de joves fins a finals d'aquest mes de juliol.

AEBALL és Agència de Col·locació autoritzada núm. 9900000188 pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE). Gràcies al servei de la seva Borsa de Treball, l'entitat assessora i informa a les seves empreses associades en la selecció de personal i realitza la recerca i el filtratge de candidats per a les ofertes laborals. També s’encarrega de realitzar la recerca de treballadors i de personal en pràctiques, dins i fora de la Borsa de Treball, gràcies als acords de col·laboració que tenen amb diferents entitats socials, amb centres de formació professional i universitats.

Poden consultar les ofertes de treball que AEBALL gestiona actualment en el següent ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona