NOVEDADES
NOVEDADES

Augmenta les teves vendes i millora les teves habilitats comercials a l’eWorkshop d’AEBALL


El dimarts 6 de juliol AEBALL organitza un eWorkhop per facilitar a les empreses del territori eines, habilitats i estratègies que impulsen la seva acció comercial i generin noves vendes, consolidant el posicionament dels diferents negocis.

El taller virtual, amb el títol “Les 3 pors i els 2 errors que frenen les teves vendes”, es celebrarà amb la col·laboració de Confia Consulting, servirà per consolidar l’augment de les vendes i que el client obtingui el benefici i la transformació que desitja.

A més, es rebrà assessorament per vèncer la inseguretat i guanyar confiança davant les visites i resoldre el tancament exitós de les vendes.

La sessió virtual estarà liderada per l’experta Susanna Artó, Coach personal i empresarial, docent i consultora experta en vendes, lideratge, motivació i intel·ligència emocional.

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona