Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

ALFONS JUYOL: MÉS DE 20 ANYS TREBALLANT PER A LA SAGRADA FAMÍLIA


Alfons Juyol, taller d’elaboració de marbre, granit i pedra, treballa des de fa més de 20 anys en les obres del temple de la Sagrada Família. En coordinació amb l’equip del temple, els professionals d’Alfons Juyol han realitzat de manera gairebé artesana, però amb el suport d’avançades tecnologies de disseny per ordinador, peces com ara columnes, balconades, bancs, capitells o calzes.

L’empresa, associada a AEBALL, compta amb una botiga a Barcelona i un taller a l’Hospitalet. A banda de treballar per a la basílica barcelonina, Alfons Juyol treballa també per a particulars i altres empreses, i realitza treballs a mida d’escales, xemeneies, paviments, motllures, baranes, banys i cuines, entre d’altres.

Amb més de 125 anys d'història, el taller va ser fundat en començar el Modernisme per l'escultor del mateix nom, un referent en els treballs escultòrics d’arquitectes de l’època com Domènech i Montaner, Sagnier o Puig i Cadafalch, per al qual va fer destacats treballs a la casa Amatller de Barcelona. Avui, l'empresa està dirigida per la quarta generació de la família.

Més informació: www.alfonsjuyol.com

El Noticiero Empresarial nº 62
Fecha: 10/10/2011
ALFONS JUYOL: MÉS DE 20 ANYS TREBALLANT PER A LA SAGRADA FAMÍLIA
Detall d’un faristol
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona