Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

OTP Global Engineering celebra 40 anys


L'empresa associada OTP Global Engineering celebra el seu 40 aniversari projectant per a les persones.

Lempresa, dirigida avui en dia per Oriol Perna, va ser fundada a Barcelona lany 1979 per Jaume Perna, actual President. Va iniciar la seva activitat com empresa denginyeria especialitzada en el disseny, la direcci tcnica i la legalitzaci tcnica i administrativa de installacions. Des del seu origen ha collaborat amb els seus clients aportant valor amb solucions tcniques flexibles, reinventant-se contnuament en funci de les necessitats del client i el projecte, i transmetent confiana, proximitat i tranquillitat.

Al llarg daquest 40 anys OTP ha crescut en nombre de persones i projectes mantenint els ltims 4 anys un creixement sostingut per sobre del 15% anual i guanyant-se la confiana i el reconeixement dels seus clients, collaboradors i empleats.

Est format per un equip de professionals amb una llarga experincia i una forta actitud de comproms envers la qualitat de la seva feina i la satisfacci del client.

Realitzats ms de 7.000 projectes per a tot tipus de clients i sectors com lhostaleria, restauraci, promocions dhabitatges, edificis doficines, centres comercials i esportius, comeros, industries, entre daltres. Descaten la capacitat dadaptaci al tipus de projecte i personalitzaci amb linterlocutor per a copsar les necessitats i transformar-les en solucions tcniques viables.

Des de la companyia, volen agrair a clients i collaboradors la seva confiana que els ha perms al llarg daquests 40 anys crixer en valors, experincia i servei. I posar en valor la importncia del factor hum entenen aquest com a motor que ens fa avanar cap al futur.

Ms informaci: www.otp.cat


El Noticiero Empresarial nº 437
Fecha: 15/10/2019
OTP Global Engineering celebra 40 anys
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona