Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Bcn Content Factory presenta el llibre "Qui és Qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i L´Hospitalet"


El proper dijous 12 de novembre Bcn Content Factory els convida a la presentació del llibre “Qui és Qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet” on Manuel Rosillo, president d'AEBALL/UPMBALL estarà present en la presentació del capítol dedicat al Poder Econòmic.

El llibre es una Radiografia dels qui manen a les comarques barcelonines, al Baix Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat. Es l’inici d’una col·lecció que neix amb l’objectiu d’explicar als ciutadans qui són les persones i entitats que més influeixen en la seva vida quotidiana. Aquesta recopilació col·lectiva es crea a partir de la premissa de saber qui són els que manen i ens representen a les comarques barcelonines.

Cada capítol de “Qui és Qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet”, inclou un seguit de codis QR que permet als lectors accedir a les dades de contacte de les principals institucions, associacions, empreses i organismes que treballen en els diferents àmbits del seu territori.

Aquesta obra de Periodisme de Dades i Servei, editada per Bcn Content Factory i elaborada per periodistes seniors i juniors: Ana Basanta; Imanol Crespo; Dayana García; Begoña González; Eva Jiménez, Eduardo Rodríguez i Juan Carlos Valero, aspira a convertir-se en una eina de consulta útil que contribueix a formar una ciutadania més crítica i conscient del seus drets i deures en un entorn cada vegada més complex i veloç.

Més informació: El llibre es pot adquirir, a través de la pàgina Web de Bcn Content Factory: www.bcncontentfactory.com, enviant un correo a editorial@bcncontentfactory.com
o trucant al 670 794 703

Confirmacions d’assistència: coordinacion@bcncontentfactory.com


El Noticiero Empresarial nº 251
Fecha: 03/11/2015
Bcn Content Factory presenta el llibre
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona